Білкова глазур класична
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-30
Про страву
Білкова глазур - це густа глазур, що є класичним варіантом оформлення великодньої випічки. При висиханні кришиться. Використовують для прикрашання пасок, печива, тортів.
Інгредієнти
1 порції
Класична глазур:
- 2 - шт
- 200 - гр
- 0.5 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
Збийте міксером білок, цукрову пудру та лимонний сік. На це піде близько 5 хвилин. У вас має вийти біла густа кремоподібна маса.
Крок 2
Злегка розбавте її водою до консистенції сметани. Можна обійтися і без води, якщо взяти вдвічі менше цукрової пудри.
Крок 3
Змастіть глазур'ю паски і залиште підсихати на кілька годин
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Вівсяне печиво
30 хв 20-порцій
1
Yana
Печиво "Київські каштани"
1:00 г 6-порцій
1
Yana
Львівський сирник (пляцок)
1:30 г 1-порцій
2
Yana
Вергуни на кефірі
30 хв 4-порцій
1
Yana
Хрумкі Вергуни на коньяці
30 хв 4-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.