Білкова глазур класична

Білкова глазур класична
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-30

Про страву

info
time

15 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Глазур

Білкова глазур - це густа глазур, що є класичним варіантом оформлення великодньої випічки. При висиханні кришиться. Використовують для прикрашання пасок, печива, тортів.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Класична глазур:
  • 2 - шт
  • 200 - гр
  • 0.5 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Збийте міксером білок, цукрову пудру та лимонний сік. На це піде близько 5 хвилин. У вас має вийти біла густа кремоподібна маса.

Білкова глазур класична

Крок 2

Злегка розбавте її водою до консистенції сметани. Можна обійтися і без води, якщо взяти вдвічі менше цукрової пудри.

Крок 3

Змастіть глазур'ю паски і залиште підсихати на кілька годин

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.