Сирна паска без яєць з родзинками

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2025-04-12
Про страву

За традицією на великодній стіл потрапляє дуже смачний та солодкий десерт, який називається паска з сиру.
Інгредієнти

6 порції
Сирна паска:
- 500 - гр
- 150 - гр
- 150 - гр
- 100 - мл
- 100 - гр
- 10 - гр
- 2 - гр
Приготування

Крок 1
Перетріть сир через сито або збий у блендері до кремоподібної маси. Додайте розм'якшене вершкове масло, цукор, вершки, ваніль і добре перемішайте. Вмішайте родзинки.
Крок 2
Виклади сирну масу у форму, застелену марлею, і постав під прес у холодильник на 6-8 годин, краще на ніч. Потім дістань паску з форми за допомогою марлі та акуратно виклади на тарілку. Прикрась десерт на свій смак, наприклад цукатами або родзинками.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Дубайський шоколад
2:30 г 1-порцій
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1:00 г 6-порцій
1

Глазур з білого шоколаду для паски
35 хв 1-порцій
1

Сирна паска Тірамісу
30 хв 1-порцій
1

Сирні пончики з сметаною
30 хв 25-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.