Дубайський шоколад

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Цей рецепт дубайського шоколаду поєднує м’який шоколад, хрусткі фісташки та хрусткі катаїфі для унікальної текстури та смаку, натхненного знаменитою плиткою шоколаду Fix Dessert, яка вразила світ. Однак це смачний десерт, який варто приготувати, якщо ви любите фісташки.
Інгредієнти

- 80 - гр
- 120 - гр
- 15 - гр
- 40 - гр
- 0.5 - гр
- 60 - гр
- 90 - гр
- 15 - гр
Приготування

Крок 1
Розтопіть вершкове масло на сковороді. Додайте катаїфі (східні солодощі у вигляді тонкої лапші) та обережно обсмажте її до золотисто-коричневого кольору та хрусткої скоринки.

Крок 2
Змішайте фісташкову пасту з праліне в мисці, так ми отримаємо в міру солодку начинку.
Для приготування фісташкового праліне: 80 г фісташок підсушити в духовці при температурі 110 градусів протягом 20-30 хвилин. Окремо карамелізуйте 40 г білого цукрового піску до золотисто-коричневого кольору. Охолодіть цукор на деку, застеленому папером для випікання, потім розламайте його на дрібні шматочки та додайте в кухонний комбайн разом із фісташками. Збивайте, поки не утвориться дрібний порошок. Додайте 1 г солі та 5 г олії виноградних кісточок і продовжуйте обробляти до отримання однорідної пасти. Гладкість залежить від потужності кухонного комбайна.
Крок 3
Додайте тахіні та розтоплений білий шоколад і добре перемішайте.
Крок 4
Додайте сіль і гранульовані фісташки, потім додайте золотистий катаїфі. Начинка готова до використання.

Крок 5
Темперуйте свій шоколад і зробіть оболонку в формі для шоколаду, потім наповніть її та закрийте ще темперованим шоколадом.
Схожі рецепти
Дубайський шоколад
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1

Глазур з білого шоколаду для паски
1

Сирна паска Тірамісу
1

Сирні пончики з сметаною
1

Відгуки
