Вареники з полуницею

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

У цій страві тонке ніжне тісто поєднується із солодкою ароматною начинкою. Встигніть спробувати, поки полуничний сезон не закінчився.
Інгредієнти

- 600 - гр
- 5 - гр
- 70 - гр
- 1 - гр
- 250 - мл
- 120 - мл
- 500 - гр
- 100 - гр
Приготування

Крок 1
Просіяне борошно з'єднайте із сіллю та цукром. Додайте яйце, воду та олію. Замісіть м'яке та еластичне тісто.
Крок 2
Розділіть тісто на кілька частин. Візьміть одну і розкотіть у тонкий пласт на злегка посипаним борошном поверхні.
Крок 3
Виріжте з тіста невеликі круглі заготовки, найпростіше для цього використовувати склянку або спеціальні форми.
Крок 4
Полуницю наріжте половинками або четвертинками, найдрібнішу можна залишити цілою.

Крок 5
На кожну заготовку викладіть ягідну начинку і трохи цукру, достатньо половини чайної ложки або трохи більше. Щільно заліпіть краї. Таким же чином зробіть вареники з тіста, що залишилося, і начинки.
Крок 6
У каструлі закип'ятіть трохи підсолену воду. Опустіть вареники в окріп і варіть приблизно 4-5 хвилин.

Схожі рецепти
Традиційні польські вареники (кнедлі) з полуницею
1

Вареники з полуницею
1

Дубайський шоколад
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1

Глазур з білого шоколаду для паски
1

Відгуки
