Глазур з білого шоколаду для паски

Глазур з білого шоколаду для паски
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-07

Про страву

info
time

35 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Глазур

Готується глазур легко та просто, головне – охолодити її після прогрівання. Тоді вона відмінно зб'ється і її можна буде наносити на паски.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Глазур з білого шоколаду:
  • 60 - гр
  • 40 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розламайте шоколад на шматочки і викладіть разом із вершковим маслом у піалу. Прогрійте інгредієнти в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Глазур з білого шоколаду для паски

Крок 2

Не перегрівайте продукти, просто розмішуйте їх силіконовою лопаткою. У такому вигляді перелийте все в піалу або миску і помістіть у холодильник на 30 хвилин.

Крок 3

Потім викладіть в чашу міксера і збийте 2-3 хвилини. Важливо збити і злегка розм'якшити вершкове масло, тому повітряною така глазур не буде. Глазур з білого шоколаду для паски нагадуватиме крем.

Крок 4

Викладайте глазур на паски та поставте в холодильник. Буквально за 20-30 хвилин глазур застигне, стане щільною, ламатиметься при дегустації. Зберігати такі паски найкраще у холодному місці.

Глазур з білого шоколаду для паски
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.