Глазур з білого шоколаду для паски

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Готується глазур легко та просто, головне – охолодити її після прогрівання. Тоді вона відмінно зб'ється і її можна буде наносити на паски.
Інгредієнти

- 60 - гр
- 40 - гр
Приготування

Крок 1
Розламайте шоколад на шматочки і викладіть разом із вершковим маслом у піалу. Прогрійте інгредієнти в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Крок 2
Не перегрівайте продукти, просто розмішуйте їх силіконовою лопаткою. У такому вигляді перелийте все в піалу або миску і помістіть у холодильник на 30 хвилин.
Крок 3
Потім викладіть в чашу міксера і збийте 2-3 хвилини. Важливо збити і злегка розм'якшити вершкове масло, тому повітряною така глазур не буде. Глазур з білого шоколаду для паски нагадуватиме крем.
Крок 4
Викладайте глазур на паски та поставте в холодильник. Буквально за 20-30 хвилин глазур застигне, стане щільною, ламатиметься при дегустації. Зберігати такі паски найкраще у холодному місці.

Схожі рецепти
Глазур з білого шоколаду для паски
1

Сирна паска Тірамісу
1

Сирні пончики з сметаною
1

Тарталетки чи корзинки з білковим кремом
1

Королівські млинці з трьома начинками: маком, вишнею і сиром
1

Відгуки
