Глазур з маршмеллоу

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-30
Про страву

Рецепт запозичений з американської кухні з використанням традиційного десерту Marshmallow. З цієї кількості інгредієнтів глазурі вистачить на 3 середні паски, залежно від товщини нанесення. Приблизно через добу вона почне підсихати, але всередині залишиться м'якою, як зефір.
Інгредієнти

1 порції
Для глазурі:
- 2 - ч. ложка
- 1 - ст. ложка
- 70 - гр
- 1 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
Викладіть маршмеллоу в каструлю, додайте 1 столову ложку води. Поставте на водяну баню на помірному вогні. Помішуйте, доки маса не стане однорідною.

Крок 2
Зніміть з вогню, додайте лимонний сік і цукрову пудру, перемішайте. Відразу нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом декількох годин.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
30 хв 2-порцій
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
30 хв 1-порцій
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
30 хв 6-порцій
1

Полуниця в склі
15 хв 10-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.