Глазур з маршмеллоу

Глазур з маршмеллоу
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-30

Про страву

info
time

15 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Глазур

Рецепт запозичений з американської кухні з використанням традиційного десерту Marshmallow. З цієї кількості інгредієнтів глазурі вистачить на 3 середні паски, залежно від товщини нанесення. Приблизно через добу вона почне підсихати, але всередині залишиться м'якою, як зефір.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для глазурі:
  • 2 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 70 - гр
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Викладіть маршмеллоу в каструлю, додайте 1 столову ложку води. Поставте на водяну баню на помірному вогні. Помішуйте, доки маса не стане однорідною.

Глазур з маршмеллоу

Крок 2

Зніміть з вогню, додайте лимонний сік і цукрову пудру, перемішайте. Відразу нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом декількох годин.

Глазур з маршмеллоу
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.