Глазур з маршмеллоу
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-30
Про страву
Рецепт запозичений з американської кухні з використанням традиційного десерту Marshmallow. З цієї кількості інгредієнтів глазурі вистачить на 3 середні паски, залежно від товщини нанесення. Приблизно через добу вона почне підсихати, але всередині залишиться м'якою, як зефір.
Інгредієнти
1 порції
Для глазурі:
- 2 - ч. ложка
- 1 - ст. ложка
- 70 - гр
- 1 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Викладіть маршмеллоу в каструлю, додайте 1 столову ложку води. Поставте на водяну баню на помірному вогні. Помішуйте, доки маса не стане однорідною.
Крок 2
Зніміть з вогню, додайте лимонний сік і цукрову пудру, перемішайте. Відразу нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом декількох годин.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1:00 г 16-порцій
1
Yana
Трюфельні цукерки Мумія
1:30 г 24-порцій
1
Yana
Тірамісу на Хелловін
1:30 г 12-порцій
1
Yana
Сирна запіканка з гарбузом
1:30 г 18-порцій
1
Yana
Вівсяне печиво
30 хв 20-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.