Глазур з желатину без яєць

Глазур з желатину без яєць
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-30

Про страву

info
time

15 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Глазур

Така глазур ідеально підходить для прикраси пасок. Вона гарно блищить, не липне і не обсипається при нарізанні.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для желатинової глазурі:
  • 1 - уп
  • 100 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Желатин заливаємо водою кімнатної температури і залишаємо для набухання приблизно на 10 хвилин.

Крок 2

У сотейник кладемо цукор додаємо воду і розмішуємо до однорідності. Ставимо на вогонь, варимо до закипання постійно помішуючи, як тільки з'являться перші бульбашки прибираємо з вогню.

Крок 3

Трохи помішуючи чекаємо, коли пройде кипіння. Додаємо вже набряклий желатин, перемішуємо до розчинення. Охолоджуємо суміш до кімнатної температури.

Крок 4

Потім збиваємо міксером на максимальній швидкості. Як глазур стане насиченого білого кольору і густітиме, значить готова.
Покриваємо охолоджені паски глазур'ю і залишаємо підсихати на 6-7 годин.

Поради

Лимонний сік допомагає тримати обсяг маси. Збільшує густоту помадки.

На початку роботи глазур дуже липка, майте це на увазі.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.