Глазур з желатину без яєць

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Така глазур ідеально підходить для прикраси пасок. Вона гарно блищить, не липне і не обсипається при нарізанні.
Інгредієнти

- 1 - уп
- 100 - гр
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
Желатин заливаємо водою кімнатної температури і залишаємо для набухання приблизно на 10 хвилин.
Крок 2
У сотейник кладемо цукор додаємо воду і розмішуємо до однорідності. Ставимо на вогонь, варимо до закипання постійно помішуючи, як тільки з'являться перші бульбашки прибираємо з вогню.
Крок 3
Трохи помішуючи чекаємо, коли пройде кипіння. Додаємо вже набряклий желатин, перемішуємо до розчинення. Охолоджуємо суміш до кімнатної температури.
Крок 4
Потім збиваємо міксером на максимальній швидкості. Як глазур стане насиченого білого кольору і густітиме, значить готова.
Покриваємо охолоджені паски глазур'ю і залишаємо підсихати на 6-7 годин.
Поради
Лимонний сік допомагає тримати обсяг маси. Збільшує густоту помадки.
На початку роботи глазур дуже липка, майте це на увазі.
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
