Японські панкейки

Японські панкейки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-02

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Японська
Категорія страви:Сніданки
Назва страви:Панкейки

Неймовірно ніжні та повітряні! Такі ласощі стануть чудовим сніданком. Японські панкейки відрізняються від наших оладок і своїх однойменних американських родичів кращою текстурою, легкістю та легкістю.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Японські панкейки:
  • 3 - шт
  • 1 - шт
  • 40 - мл
  • 50 - гр
  • 1 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 3 - гр
  • 15 - мл

Приготування

steps

Крок 1

До білків додати щіпку солі, збити міксером до міцних піків. ⁣⁣⠀

Крок 2

Змішати жовток із молоком та цукром. Додати просіяне борошно з розпушувачем.⁣⁣⠀

Крок 3

Потроху ввести збиті білки в тісто, акуратно перемішуючи силіконовою лопаткою. Тісто виходить дуже повітряним.

Крок 4

Змастіть сковороду олією, викладіть по ложці тіста, потім зверху акуратно ще по ложці тіста.⁣⁣⠀

Крок 5

Накрити кришкою та готуйте на найслабшому вогні. Якщо хочете панкейки ще вищі, у середині процесу додати ще по ложці тіста. ⁣⁣
Переверніть і смажити ще хвилину.
Подавайте гарячими з улюбленими топінгами.

Японські панкейки
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.