Японські панкейки

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Неймовірно ніжні та повітряні! Такі ласощі стануть чудовим сніданком. Японські панкейки відрізняються від наших оладок і своїх однойменних американських родичів кращою текстурою, легкістю та легкістю.
Інгредієнти

- 3 - шт
- 1 - шт
- 40 - мл
- 50 - гр
- 1 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 3 - гр
- 15 - мл
Приготування

Крок 1
До білків додати щіпку солі, збити міксером до міцних піків. ⠀
Крок 2
Змішати жовток із молоком та цукром. Додати просіяне борошно з розпушувачем.⠀
Крок 3
Потроху ввести збиті білки в тісто, акуратно перемішуючи силіконовою лопаткою. Тісто виходить дуже повітряним.
Крок 4
Змастіть сковороду олією, викладіть по ложці тіста, потім зверху акуратно ще по ложці тіста.⠀
Крок 5
Накрити кришкою та готуйте на найслабшому вогні. Якщо хочете панкейки ще вищі, у середині процесу додати ще по ложці тіста.
Переверніть і смажити ще хвилину.
Подавайте гарячими з улюбленими топінгами.

Схожі рецепти
Яблучні ПП оладки
1

Сирний бейгл
1

Японські панкейки
1

Млинці макові
1

Ажурні млинці на кефірі
1

Відгуки
