Яблучні ПП оладки

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

У цьому рецепті використовується цільнозернове борошно, можна взяти і просте, тоді це буде калорійніша страва. Враховуючи, що яблук тут набагато більше, ніж муки, оладки вважаються дієтичними. Сорт яблук не має значення, але якщо вони солодкі, цукру можна і потрібно взяти менше, його взагалі можна замінити будь-яким підсолоджувачем.
Інгредієнти

- 500 - гр
- 1 - гр
- 1 - ст. ложка
- 2 - гр
- 1 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 100 - гр
- 10 - мл
Приготування

Крок 1
Приготувати усі необхідні продукти. Яблука очистити та натерти на великій тертці.

Крок 2
Сухі інгредієнти (50 г борошна, сіль та цукор) додати до натертих яблук. Всипати ванілін та розпушувач для тіста.
Крок 3
До інших інгредієнтів вбити яйце. Перемішати все в мисці. Додайте ще муки та знову перемішати, має вийти густа маса.
Крок 4
Розігрйте сковороду та обсмажуйте з двох боків до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною та фруктами.

Схожі рецепти
Японський омлет тамагоякі
1
 Yana
YanaЯблучні ПП оладки
1
 Yana
YanaСирний бейгл
1
 Yana
YanaЯпонські панкейки
1
 Yana
YanaМлинці макові
1
 Yana
YanaВідгуки








