Сирний бейгл

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2025-04-05
Оригінальні бейгли – це єврейська кухня. Були завезені в Польщу, а потім уже в Америку, де вони стали мало не надбанням американської кухні. Начинки бувають різноманітні. Від риби та м'яса, до шоколадної пасти та джемів.
Інгредієнти

6 порції
Сирний бейгл:
- 360 - гр
- 2 - шт
- 100 - гр
- 1 - уп
- 2 - гр
- 20 - гр
- 1 - шт
Приготування

Крок 1
Змішуємо сир з яйцем, додаємо борошно (мені борошна знадобилося більше) і розпушувач, ретельно перемішуємо до однорідності.
Крок 2
Мокрими руками формуємо бейгли, змащуємо їх жовтком і присипаємо насінням.
Крок 3
Випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці 30-40 хвилин. Щоб булочки не опали, залишаємо їх остигати всередині духовки.

Крок 4
Перед подачею розрізаємо навпіл і наповнюємо будь-якою начинкою на ваш смак.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Яблучні ПП оладки
30 хв 4-порцій
1

Сирний бейгл
50 хв 6-порцій
1

Японські панкейки
30 хв 4-порцій
1

Млинці макові
25 хв 8-порцій
1

Ажурні млинці на кефірі
40 хв 6-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.