Японський омлет тамагоякі

Японський омлет тамагоякі
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-08-18

Про страву

info
time

15 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Японська
Категорія страви:Сніданки
Назва страви:Яєчня

Незвичайний варіант сніданку для гарного початку дня! Японський омлет тамаго нескладно приготувати, а його незвичайний солодкуватий смак обов'язково сподобається багатьом! Доповнять такий омлет соєвий соус, маринований імбир, васабі. Спробуйте і не пошкодуєте!

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Омлет:
  • 4 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 4 - ч. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Усі інгредієнти необхідно добре перемішати і обов'язково процідити через сито. Це потрібно зробити, щоб текстура омлета була ідеально гладкою.
Щоб у соусах не залишалося кісточок, м'якоті, шкірки та інших зайвих з погляду консистенції частин, його проціджують через дрібне сито.
Розігріти сковороду, нанести трохи олії і розтерти її паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки.

Японський омлет тамагоякі

Крок 2

Омлет налити частинами: спочатку вилити трохи суміші, як тонкого млинця, на сковороду на повільному вогні. Як тільки поверхня млинця схопиться і перестане бути вологою на вигляд, підібрати його з одного боку і загорнути в рулет таким чином, щоб форма була прямокутна, три-чотири згину. Далі рулет підсунути на сковороді ближче до себе та налити поряд з ним новий шар омлету. Як тільки він схопиться, рулет закрутити в новий млинець. Повторювати процедуру, доки суміш не закінчиться.

Крок 3

Готовий омлет зняти зі сковороди і дати йому трохи охолонути, краще дочекатися повного охолодження. Нарізати навскоси на чотири частини.

Японський омлет тамагоякі

Крок 4

Омлет вийде досить солодким, автентичним; під час остигання він краще схопиться. Усередині він повинен бути м'яким, можливо, злегка вологим, можливо сухим - залежить від того, як довго смажити.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.