Японський омлет тамагоякі

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Незвичайний варіант сніданку для гарного початку дня! Японський омлет тамаго нескладно приготувати, а його незвичайний солодкуватий смак обов'язково сподобається багатьом! Доповнять такий омлет соєвий соус, маринований імбир, васабі. Спробуйте і не пошкодуєте!
Інгредієнти

- 4 - шт
- 1 - ч. ложка
- 4 - ч. ложка
- 2 - ст. ложка
- 1 - гр
Приготування

Крок 1
Усі інгредієнти необхідно добре перемішати і обов'язково процідити через сито. Це потрібно зробити, щоб текстура омлета була ідеально гладкою.
Щоб у соусах не залишалося кісточок, м'якоті, шкірки та інших зайвих з погляду консистенції частин, його проціджують через дрібне сито.
Розігріти сковороду, нанести трохи олії і розтерти її паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки.

Крок 2
Омлет налити частинами: спочатку вилити трохи суміші, як тонкого млинця, на сковороду на повільному вогні. Як тільки поверхня млинця схопиться і перестане бути вологою на вигляд, підібрати його з одного боку і загорнути в рулет таким чином, щоб форма була прямокутна, три-чотири згину. Далі рулет підсунути на сковороді ближче до себе та налити поряд з ним новий шар омлету. Як тільки він схопиться, рулет закрутити в новий млинець. Повторювати процедуру, доки суміш не закінчиться.
Крок 3
Готовий омлет зняти зі сковороди і дати йому трохи охолонути, краще дочекатися повного охолодження. Нарізати навскоси на чотири частини.

Крок 4
Омлет вийде досить солодким, автентичним; під час остигання він краще схопиться. Усередині він повинен бути м'яким, можливо, злегка вологим, можливо сухим - залежить від того, як довго смажити.
Схожі рецепти
Японський омлет тамагоякі
1

Яблучні ПП оладки
1

Сирний бейгл
1

Японські панкейки
1

Млинці макові
1

Відгуки
