Марципанові цукерки з вишнею
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Марципан історично походить з кріїн Іспанії, Австрії, Німеччини. Цукекри з марципану набули широку популярність з різними начинками. В цьому рецепті у нас свіжа вишня.
Інгредієнти
- 12 - шт
- 35 - мл
- 160 - гр
- 100 - гр
Приготування
Крок 1
З вишень вибрати кісточки та за бажанням замочити в коньяці від декількох годин. Вишню прибрати з коньяку, дати стекти рідині, вишню підсушити на паперовій серветці.
Крок 2
Поруч поставити миску з невеликою кількістю рослинної олії, підніс застелити пергаментом, змастити його тонким шаром рослинної олії.
Стіл і руки змочити трохи олією, мигдалеву масу поділити на 2 частини, з кожної скатати «ковбаску», порізати на шматочки, по 6 шт з ковбаски. Всього вийде 12 частин.
Крок 3
Розкачайте кожен шматочок до товщини 0,5 см та нарізати на квадратики 2,5*2,5 см і покладіть у нього вишню. Скачайте з маси кульки з вишнею всередині.
Крок 4
Кульки укласти на пергамент, поставити в холодильник.
Крок 5
Шоколад розтопити на водяній бані.
Цукерки нанизати на зубочистки, вмочити в шоколад, викласти на пергамент та прибрати в холодильник щоб шоколад застиг.
Крок 6
Потім зубочистки акуратно прибрати, цукерки зберігати в холодильнику.
Схожі рецепти
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1
Сирна запіканка з гарбузом
1
Вівсяне печиво
1