Марципанові цукерки з вишнею

Марципанові цукерки з вишнею
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-23

Про страву

info
time

30 хв

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти

Марципан історично походить з кріїн Іспанії, Австрії, Німеччини. Цукекри з марципану набули широку популярність з різними начинками. В цьому рецепті у нас свіжа вишня.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Цукерки:
  • 12 - шт
  • 35 - мл
  • 160 - гр
  • 100 - гр

Приготування

steps

Крок 1

З вишень вибрати кісточки та за бажанням замочити в коньяці від декількох годин. Вишню прибрати з коньяку, дати стекти рідині, вишню підсушити на паперовій серветці.

Крок 2

Поруч поставити миску з невеликою кількістю рослинної олії, підніс застелити пергаментом, змастити його тонким шаром рослинної олії.
Стіл і руки змочити трохи олією, мигдалеву масу поділити на 2 частини, з кожної скатати «ковбаску», порізати на шматочки, по 6 шт з ковбаски. Всього вийде 12 частин.

Крок 3

Розкачайте кожен шматочок до товщини 0,5 см та нарізати на квадратики 2,5*2,5 см і покладіть у нього вишню. Скачайте з маси кульки з вишнею всередині.

Крок 4

Кульки укласти на пергамент, поставити в холодильник.

Крок 5

Шоколад розтопити на водяній бані.
Цукерки нанизати на зубочистки, вмочити в шоколад, викласти на пергамент та прибрати в холодильник щоб шоколад застиг.

Крок 6

Потім зубочистки акуратно прибрати, цукерки зберігати в холодильнику.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.