Гостра аджика з кабачків з помідорами та перцем

Гостра аджика з кабачків з помідорами та перцем
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-26

Про страву

info
time

45 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація

Грузинська закуска швидко стала популярною. З цієї причини з'явилося багато різних варіацій цієї страви. З усієї різноманітності рецептів сьогодні хочеться виділити гостру аджику з кабачків з помідорами та перцем.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Приготування гострої аджики::
  • 2000 - гр
  • 1000 - гр
  • 1000 - гр
  • 1 - шт
  • 100 - гр
  • 120 - гр
  • 100 - мл
  • 1 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 100 - гр
  • 120 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Пропустіть через м'ясорубку кабачки, помідори, гострий перець та очищений болгарський перець.

Крок 2

Змішайте все в глибокій каструлі, додайте олію, цукор та спеції. Проварити 30 хвилин на повільному вогні.

Крок 3

Додайте пропущений через прес часник, сіль та варіть ще 10 хвилин.

Крок 4

Влийте оцет, розкладіть банками і закатайте.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.