Мариновані білі гриби на зиму в олії

Мариновані білі гриби на зиму в олії
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-12

Про страву

info
time

45 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація

Мариновані гриби в Італії зберігають в олії, що є найбільшою різницею в порівнянні з тими, які зберігаються у водному маринаді. Згодом олія вбирає смаки грибів, тому виконує роль не тільки консерванта, а й підсилювача смаку, тоді як маринад на водній основі діє на гриби навпаки.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Білі гриби на зиму:
  • 1500 - мл
  • 100 - мл
  • 750 - гр
  • 2 - шт
  • 2 - шт
  • 1 - шт
  • 5 - гр
  • 300 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Гриби очистити і нарізати.

Мариновані білі гриби на зиму в олії

Крок 2

Доведіть воду й оцет до кипіння. Посоліть воду великою щіпкою великої солі. Відваріть гриби 5 хвилин.

Крок 3

Тим часом помістіть столову ложку оливкової олії в сковороду і додайте лавровий лист, тонко нарізані зубчики часнику, гілочки розмарину.

Мариновані білі гриби на зиму в олії

Крок 4

Злийте воду з грибів і викладіть їх у сковороду. Смажимо їх 7-10 хвилин. Підсоліть за бажанням.

Крок 5

Дайте грибам повністю охолонути і перекладіть їх в стерилізовані скляні банки.

Крок 6

Залийте мариновані гриби оливковою олією і переконайтеся, що в банці не залишилося бульбашок з повітрям, а гриби повністю покриті олією.

Крок 7

Зачекайте кілька днів, перш ніж вживати гриби. Зберігати в прохолодному і темному місці до півроку.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.