Гостра аджика з базиліком

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-09-01
Про страву

Універсальність рецепту в тому, що цю аджику можна використовувати не тільки для м'ясних страв, але і для бутербродів, соусів, супів і навіть пасти.
Інгредієнти

2 порції
Гостра аджика:
- 500 - гр
- 400 - гр
- 2 - уп
- 1 - уп
- 1 - уп
- 2 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
У перців зрізати плодоніжки, насіння не виймати.

Крок 2
Зелень промити та висушити.

Крок 3
Всі інгредієнти разом із сіллю пропустити через м'ясорубку 4-5 разів, щоб маса вийшла максимально однорідною.
Крок 4
Перекласти аджику в скляний або емальований посуд та залишити при кімнатній температурі на 4 дні.
Крок 5
Потім розкласти чистими банками і зберігати в холодильнику.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Мариновані білі гриби на зиму в олії
45 хв 1-порцій
1

Мариновані білі гриби
45 хв 1-порцій
1

Густий сливовий джем на зиму
2:00 г 5-порцій
1

Джем з лохини
1:30 г 5-порцій
1

Гостра аджика з базиліком
30 хв 2-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.