Гостра аджика з базиліком

Гостра аджика з базиліком
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-01

Про страву

info
time

30 хв

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація
Назва страви:Аджика

Універсальність рецепту в тому, що цю аджику можна використовувати не тільки для м'ясних страв, але і для бутербродів, соусів, супів і навіть пасти.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Гостра аджика:
  • 500 - гр
  • 400 - гр
  • 2 - уп
  • 1 - уп
  • 1 - уп
  • 2 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

У перців зрізати плодоніжки, насіння не виймати.

Гостра аджика з базиліком

Крок 2

Зелень промити та висушити.

Гостра аджика з базиліком

Крок 3

Всі інгредієнти разом із сіллю пропустити через м'ясорубку 4-5 разів, щоб маса вийшла максимально однорідною.

Крок 4

Перекласти аджику в скляний або емальований посуд та залишити при кімнатній температурі на 4 дні.

Крок 5

Потім розкласти чистими банками і зберігати в холодильнику.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.