Вологий шоколадний торт з малиною

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Цей шоколадний торт настільки вологий і смачний, що тане в роті з кожною ложкою. Його чудово доповнює малина своєю ніжністю та злегка кислинкою.
Інгредієнти

- 300 - гр
- 50 - гр
- 2 - гр
- 8 - гр
- 2 - гр
- 170 - гр
- 5 - гр
- 250 - гр
- 200 - гр
- 400 - гр
- 1 - уп
- 125 - гр
- 4 - шт
- 70 - мл
- 60 - гр
- 60 - гр
- 120 - мл
- 30 - гр
- 200 - гр
Приготування

Крок 1
Щоб приготувати пиріг, розігрійте духовку до 150°С і вистеліть круглу форму діаметром 24 см папером для випічки.
Крок 2
Просійте борошно з какао, сіллю, розпушувачем і содою.
У великій жаростійкій мисці змішайте гарячу воду та каву, потім додайте масло, шоколад і цукор.
Крок 3
Поставте миску на парову баню і перемішуйте, поки інгредієнти не розтануть і суміш не стане однорідною.
Зніміть миску з вогню і додайте ваніль і молоко.
Додайвате одне за одним яйця, потім додайте олію та сухі інгредієнти. Перемішайте до поєднання і вилийте тісто у форму.
Крок 4
Випікайте при 150C 1,5-2 години. Щоб перевірити торт, вставте зубочистку в центр торта. Якщо зубочистка вилізла чистою, пиріг готовий, але якщо залишилися сліди недопеченого верху, залиште пиріг у духовці на кілька хвилин і перевірте ще раз пізніше.

Крок 5
Коли пиріг буде готовий, дайте йому охолонути в формі, а потім вивільніть його гострим ножем, якщо потрібно.
Крок 6
Шоколадна глазур:
Для глазурі розігріти вершки. Зняти з вогню і додати шоколад. Перемішуйте, поки він не розтане, потім додайте масло. Якщо ви хочете, щоб глазур мала насичений смак, використовуйте тільки темний шоколад.

Крок 7
Дайте глазурі охолонути до кімнатної температури і полийте торт.
Прикрасьте свіжою малиною і подавайте холодним.
Схожі рецепти
Торт «Опера»
1

Вологий шоколадний торт з малиною
1

Мусовий торт з білим шоколадом та ожиною
1

Полуничний торт
2

Торт “Королівський”
2

Відгуки
