Чорнично-йогуртове желе

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-07-07
Про страву

Для приготування чорнично-йогуртового желе можна взяти свіжі ягоди або консервовані.
Інгредієнти

4 порції
Желе:
- 450 - мл
- 100 - гр
- 1 - ч. ложка
- 225 - гр
- 4 - ч. ложка
Приготування

Крок 1
Змішайте йогурт, цукор та лимонну цедру.
Крок 2
У каструлю налийте 2 ст. л води, засипте желатин і залиште на 10 хв.
Крок 3
Розпустіть желатин, остудіть та введіть у йогуртову масу.
Крок 4
Коли вона почне застигати, додайте більшу частину ягід і розкладете креманками.
Крок 5
Охолодіть і прикрасьте ягідами, що залишилися.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Дубайський шоколад
2:30 г 1-порцій
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1:00 г 6-порцій
1

Глазур з білого шоколаду для паски
35 хв 1-порцій
1

Сирна паска Тірамісу
30 хв 1-порцій
1

Сирні пончики з сметаною
30 хв 25-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.