Французький цибулевий суп
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Класичний цибулевий суп (Soupe à l'oignon) є одночасно недорогою і простою в приготування стравою. Покладіть в суп більше грінок з сиром і з задоволенням пригощайте друзів.
Інгредієнти
- 25 - гр
- 2 - ст. ложка
- 700 - гр
- 2 - ч. ложка
- 2 - шт
- 1200 - мл
- 300 - мл
- 2 - гр
- 2 - гр
- 6 - шт
- 225 - гр
Приготування
Крок 1
Розігрійте соняшникові олію та вершкове масло в каструлі з товстим дном. Викладіть подрібнену напівкільцями цибулю та цукор та смажте на середньому вогні помішуючи, протягом 20 хвилин або поки суміш не стане світло - коричневою. Покладіть часник і готуйте ще 1 хвилину. Ми отримали карамелізованиу цибулю.
Крок 2
Влийте в кастулю бульйон, біле вино, додайте сіль та перець і залиште томитися на маленькомі вогні 1 годину.
Крок 3
За 5 хвилин до подачі розігрійте духовку до 200 C. Посипте скибки багету тертим сиром і запікайте їх, поки вони не набудуть золотистого відтінку та сир не почне пузиритися.
Крок 4
Покладіть грінку з сиром в кожну тарілку та залийте супом. Подавайте на стіл.
Схожі рецепти
Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
1
Крем-суп з лисичок
2
Французький цибулевий суп
1
Борщ український
1
Солянка м'ясна збірна
2