Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
45 хв
4 порції
Легко готувати
Це класичний рецепт супу, який переходить на новий рівень завдяки додаванню кількох простих інгредієнтів – цедра та сік апельсина надають свіжого смаку класичному рецепту. Подавайте з вашим улюбленим підсмаженим хлібом - гарбузовий суп зігріє в ці прохолодні дні.
Інгредієнти
- 50 - гр
- 2 - шт
- 500 - гр
- 2 - шт
- 2 - шт
- 0.3 - ч. ложка
- 0.2 - ч. ложка
- 400 - мл
- 5 - гр
- 5 - гр
- 100 - мл
- 20 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Розтопіть масло у великій каструлі і додайте овочі. Обмажте їх з маслом і готуйте близько 5 хвилин. Додайте спеції, імбир і апельсинову цедру, перемішайте овочі та тушкуйте ще кілька хвилин, перш ніж влити бульйон. Помірно тушкуйте овочі до готовності – приблизно 30 хвилин. Зніміть з вогню і збийте блендером до однорідності. Спробуйте та приправте сіллю та перцем, якщо потрібно.
Крок 2
Безпосередньо перед подачею додайте за бажанням апельсиновий сік, розлийте суп по тарілках і посипте сметаною, гарбузовим насінням і цибулею (якщо хочете). Подавайте з розігрітою булочкою або вашим улюбленим підсмаженим хлібом.
Схожі рецепти
Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
1
Крем-суп з лисичок
2
Французький цибулевий суп
1
Борщ український
1
Солянка м'ясна збірна
2