Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину

Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-03

Про страву

info
time

45 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Супи та бульйони
Назва страви:Гарбузовий суп

Це класичний рецепт супу, який переходить на новий рівень завдяки додаванню кількох простих інгредієнтів – цедра та сік апельсина надають свіжого смаку класичному рецепту. Подавайте з вашим улюбленим підсмаженим хлібом - гарбузовий суп зігріє в ці прохолодні дні.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для приготування супу:
  • 50 - гр
  • 2 - шт
  • 500 - гр
  • 2 - шт
  • 2 - шт
  • 0.3 - ч. ложка
  • 0.2 - ч. ложка
  • 400 - мл
  • 5 - гр
  • 5 - гр
  • 100 - мл
  • 20 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Розтопіть масло у великій каструлі і додайте овочі. Обмажте їх з маслом і готуйте близько 5 хвилин. Додайте спеції, імбир і апельсинову цедру, перемішайте овочі та тушкуйте ще кілька хвилин, перш ніж влити бульйон. Помірно тушкуйте овочі до готовності – приблизно 30 хвилин. Зніміть з вогню і збийте блендером до однорідності. Спробуйте та приправте сіллю та перцем, якщо потрібно.

Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину

Крок 2

Безпосередньо перед подачею додайте за бажанням апельсиновий сік, розлийте суп по тарілках і посипте сметаною, гарбузовим насінням і цибулею (якщо хочете). Подавайте з розігрітою булочкою або вашим улюбленим підсмаженим хлібом.

Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.