Печиво "Київські каштани"

Печиво "Київські каштани"
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-09

Про страву

info
time

1:00 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Печиво

Печиво «Київські каштани» готується на варених жовтках. Розсипчасте, в міру солодке та дуже смачне.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Тісто:
  • 4 - шт
  • 2.5 - склянка
  • 1 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 250 - гр
  • 2 - гр
Шоколадна глазур:
  • 1.5 - склянка
  • 100 - мл
  • 4 - ст. ложка
Посипка:
  • 1 - уп

Приготування

steps

Крок 1

Яєчні жовтки розтерти з щіпкою солі.

Крок 2

Вершкове масло розтопити і додати до жовтків.

Крок 3

Додаємо просіяне борошно і гашену соду, замішуємо еластичне тісто.

Крок 4

На деко кладемо пергамент, з тіста формуємо кульки розміром з перепелине яйце (всередину можна додати шматочок волоського горіха, фундук, чорнослив, вишню).

Крок 5

Випікаємо заздалегідь у розігрітій духовці 20-30 хвилин при 180 ° C.

Крок 6

З вказаних продуктів готуємо глазур. Все перемішати і довести до кипіння. Варити не потрібно.

Печиво "Київські каштани"

Крок 7

Готове печиво занурюємо в нашу глазур, а потім у кокосову стружку.

Печиво "Київські каштани"
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.