Тарт з чорної та червоної смородини

Тарт з чорної та червоної смородини
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-07-07

Про страву

info
time

1:10 г

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Торти

Тарт з чорної та червоної смородини готується зі свіжих ягод.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Для тарту:
  • 1 - уп
  • 2 - шт
  • 40 - гр
  • 40 - гр
Для начинки зі смородини:
  • 175 - гр
  • 175 - гр
  • 77 - гр
  • 1 - уп

Приготування

steps

Крок 1

Свіжі ягоди зніміть з гілочок. Залиште чорту та червону смородину в різних посудинах, додайте в кожну по половині цукру (по 37 г) . Залиште на 4 години.

Тарт з чорної та червоної смородини

Крок 2

Розігруйте електричну духовку до 200 С, газову до 180 С. Застеліть форму для випікання діаметром 18см пісочним тістом. Охолодіть та випікайте 15 хв.

Крок 3

Для бісквіту поставте миску з яйцями та цукром на гарячу водяну баню. Збийте в густий крем.

Крок 4

Зніміть з бані і додайте, обережно перемішуючи, борошно. Влийте суміш в форму з наполовину готовим пісочним тістом. Випікайте 10 хв. Зменшіть температуру та випікайте до золотистої скоринки коржа. Дістаньте з духовки та остудіть.

Крок 5

Зцідіть сік зі смородини в окрему посудину. Розкладіть смородину поверх бісквіту.

Крок 6

Налийте в сотейник сік смородини, желе для глазурі. Нагрійте до закипання до утворення глянцю. Остудіть та швидко полийте смородину.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.