Гарбузові вафлі

Гарбузові вафлі
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-11-08

Про страву

info
time

15 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Сніданки

Ці гарбузові вафлі легкі, пухкі та містять чисте гарбузове пюре, яке надає їм яскраво-помаранчевий колір і солодкий смак.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Гарбузові вафлі:
  • 0.5 - склянка
  • 1 - шт
  • 0.5 - склянка
  • 3 - ст. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - склянка
  • 1 - уп
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 2 - гр

Приготування

steps

Крок 1

У великій мисці збийте гарбузове пюре, яйце, молоко, кленовий сироп, ванільний екстракт і рослинну олію або розтоплене масло.

Крок 2

Додайте борошно, розпушувач, картопляний крохмаль, спеції для гарбузового пирога та морську сіль.

Крок 3

Використовуйте лопатку, щоб вмішати сухі інгредієнти. Будьте обережні, щоб не перезбийте.

Крок 4

Розігрійте вафельницю на середньому вогні.

Крок 5

Наберіть приблизно 1 черпак тіста у вафельницю та готуйте приблизно 4-5 хвилин, доки зовнішня частина не стане хрусткою.

Крок 6

Перекладіть вафлю на решітку для охолодження.
Повторіть з рештою тіста та подавайте.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.