Печиво-віночки

Печиво-віночки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-15

Про страву

info
time

35 хв

portions

25 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Німецька
Категорія страви:Випічка
Назва страви:Печиво

Зелене пісочне печиво з глазур'ю та начинкою з журавлини. Зелений колір надає порошок матча, можна використати порошок спіруліни.

Інгредієнти

ingredients
25 порції
Зелене печиво:
  • 200 - гр
  • 500 - гр
  • 2 - ч. ложка
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 300 - гр
  • 3 - ст. ложка
  • 25 - шт
  • 25 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Для тіста змішайте міксером вершкове масло, 100 г цукрової пудри, 1 чайну ложку порошку матча чи спіруліни до кремоподібної консистенції. Додайте яйце і цедру лайма. Швидко вмішайте борошно та 2-3 столові ложки молока.

Крок 2

Вилийте тісто в кондитерський мішок із середньою зірчастою насадкою. Викладіть завитки (діаметром приблизно 6 см) на два дека, вистелені папером для випікання. Охолодіть приблизно 30 хвилин. Випікайте один за одним у розігрітій духовці при 180 °C приблизно 12 хвилин. Вийміть і дайте охолонути на решітці.

Крок 3

Щоб зробити глазур, змішайте 100 г цукрової пудри з 2 столовими ложками молока до однорідності і змастіть глазур’ю половинки печива. Прикрасьте журавлиною, листям розмарину та цукровими перлами. Дати висохнути.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.