Печиво-віночки

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Зелене пісочне печиво з глазур'ю та начинкою з журавлини. Зелений колір надає порошок матча, можна використати порошок спіруліни.
Інгредієнти

- 200 - гр
- 500 - гр
- 2 - ч. ложка
- 1 - шт
- 1 - шт
- 300 - гр
- 3 - ст. ложка
- 25 - шт
- 25 - шт
Приготування

Крок 1
Для тіста змішайте міксером вершкове масло, 100 г цукрової пудри, 1 чайну ложку порошку матча чи спіруліни до кремоподібної консистенції. Додайте яйце і цедру лайма. Швидко вмішайте борошно та 2-3 столові ложки молока.
Крок 2
Вилийте тісто в кондитерський мішок із середньою зірчастою насадкою. Викладіть завитки (діаметром приблизно 6 см) на два дека, вистелені папером для випікання. Охолодіть приблизно 30 хвилин. Випікайте один за одним у розігрітій духовці при 180 °C приблизно 12 хвилин. Вийміть і дайте охолонути на решітці.
Крок 3
Щоб зробити глазур, змішайте 100 г цукрової пудри з 2 столовими ложками молока до однорідності і змастіть глазур’ю половинки печива. Прикрасьте журавлиною, листям розмарину та цукровими перлами. Дати висохнути.
Схожі рецепти
Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Японський «Бавовняний чізкейк»
1

Відгуки
