Тальятелле з білими грибами
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Ці тальятелле з білими грибами — класичний італійський рецепт, який дуже легко приготувати. Вам просто потрібні якісні білі гриби, вино, часник, дика м’ята або чебрець.
Інгредієнти
- 400 - гр
- 500 - гр
- 0.5 - склянка
- 3 - шт
- 3 - ст. ложка
- 2 - шт
- 2 - ст. ложка
- 5 - гр
- 5 - гр
- 50 - гр
Приготування
Крок 1
Поставте воду для макаронів - у нас тальятеле. Додайте сіль в окріп.
Крок 2
Свіжі гриби очистіть, відрізавши кінчик ніжки. Краще не заливати водою, враховуючи, що гриб її вбирає. Ви можете використовувати маленьку щітку, щоб видалити бруд, або вологу тканинну серветку.
Крок 3
Гриби наріжте шматочками.
Обсмажте очищені зубчики часнику на оливковій олії, потім вийміть їх, коли вони стануть золотистими, і додайте гриби.
Готуйте їх приблизно 3-4 хвилини, поки вони не почнуть підрум’янюватися.
Крок 4
Додайте вино і чебрець, збільшіть вогонь і тушкуйте, поки не випарується алкоголь.
Зменшіть вогонь і додайте сіль і перець.
Крок 5
Продовжуйте тушкувати ще приблизно 10-15 хвилин. Коли гриби приготуються, зменшіть вогонь і додайте вершкове масло. Коли масло розтане, зніміть сковороду з вогню.
Крок 6
Відваріть макарони в підсоленій киплячій воді, злийте склянку води після варіння макаронів, щоб використовувати її пізніше, потім злийте решту води та додайте макарони в сковороду з грибами та маслом.
Крок 7
Тушкуйте все разом на повільному вогні. Макарони дуже швидко вбирають рідину, тому, якщо вони виглядають занадто сухими, додавайте потроху підготовленої раніше води, поки не отримаєте потрібну кремоподібність.
Крок 8
Подавайте з тертим пармезаном.
Схожі рецепти
Курка "Везувіо"
1
Зелена паста з шпинатом та базиліком
1
Тальятелле з білими грибами
1
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1
Парміджана з баклажанів
1