Куряча пастрома

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Це просто нереально смачно! М'ясо виходить м'яким, ніжним та соковитим.
Інгредієнти

- 700 - гр
- 3 - шт
- 1000 - мл
- 1 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 5 - шт
- 3 - гр
- 3 - шт
- 1 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
Бажано взяти досить велике куряче філе. Приготуйте розсіл. Потрібно налити в миску холодну воду, всипати сіль і цукор (ложки брати з гіркою). Розмішати до їх розчинення. Покладіть лаврові листочки, гвоздику, горошинки чорного та духмяного перцю.
Крок 2
Опустіть філе в розсол. Вода має повністю покривати м'ясо.
Крок 3
Поставте у холодильник на 12 годин.
Крок 4
В окрему тарілочку треба всипати усі сухі спеції. Влити олію, перемішати. Через 12 годин слід дістати філе з розсолу, дати стекти воді.
Крок 5
Обмажте куряче філе з усіх боків приготовленою сумішшю спецій та трав. Викладіть на фольгу.
Крок 6
Духовка має бути розігріта до максимальної температури. Помістити філе в духовку на 20 хвилин. Дверцята не відчиняти. Через належний час духовку вимкнути. Дверцята духовки, як і раніше, не відчиняйте. Залишити курячі філе всередині духовки до повного її охолодження, ну або на якийсь час не менше двох годин.
Крок 7
У результаті отримуємо ароматне та соковите куряче м'ясо. Пастрому можна подати на святковий стіл у вигляді нарізки, а можна використовувати на сніданки для бутербродів.
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
1

Рублені рибні котлети
1

Домашні сосиски з курки
1

Куряча пастрома
1

Котлети з хрусткою скоринкою
1

Відгуки
