Куряча пастрома

Куряча пастрома
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-02

Про страву

info
time

1:30 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Буженина

Це просто нереально смачно! М'ясо виходить м'яким, ніжним та соковитим.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Куряча пастрома:
  • 700 - гр
  • 3 - шт
  • 1000 - мл
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 5 - шт
  • 3 - гр
  • 3 - шт
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Бажано взяти досить велике куряче філе. Приготуйте розсіл. Потрібно налити в миску холодну воду, всипати сіль і цукор (ложки брати з гіркою). Розмішати до їх розчинення. Покладіть лаврові листочки, гвоздику, горошинки чорного та духмяного перцю.

Крок 2

Опустіть філе в розсол. Вода має повністю покривати м'ясо.

Крок 3

Поставте у холодильник на 12 годин.

Крок 4

В окрему тарілочку треба всипати усі сухі спеції. Влити олію, перемішати. Через 12 годин слід дістати філе з розсолу, дати стекти воді.

Крок 5

Обмажте куряче філе з усіх боків приготовленою сумішшю спецій та трав. Викладіть на фольгу.

Крок 6

Духовка має бути розігріта до максимальної температури. Помістити філе в духовку на 20 хвилин. Дверцята не відчиняти. Через належний час духовку вимкнути. Дверцята духовки, як і раніше, не відчиняйте. Залишити курячі філе всередині духовки до повного її охолодження, ну або на якийсь час не менше двох годин.

Крок 7

У результаті отримуємо ароматне та соковите куряче м'ясо. Пастрому можна подати на святковий стіл у вигляді нарізки, а можна використовувати на сніданки для бутербродів.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.