Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Термін «шніцель» насправді відноситься до самого м’яса, яке нарізають тонкою скибкою і відбивають. У Відні тим м'ясом буде телятина; у Німеччині це традиційно свинина. У той час як основа чудового шніцеля починається з вибору високоякісного м’яса, цей рецепт курячого шніцеля в основному стосується паніровки.
Інгредієнти

- 800 - гр
- 150 - гр
- 50 - гр
- 100 - гр
- 20 - гр
- 120 - гр
- 2 - шт
- 350 - мл
- 5 - гр
- 1 - шт
Приготування

Крок 1
Розріжте курячу грудку і злегка відбийте між пергаментиними листами. Відкладіть в сторону.

Крок 2
Соняшникове насіння подрібніть у дрібну крихту. Змішайте панірувальні сухарі, щоб отримати однорідну текстуру, потім додайте насіння та пармезан. Додайте сіль, приправу за смаком.
Крок 3
По одному занурюйте кожне куряче філе в борошно, потім занурюйте в збиті яйця, потім обвалюйте в крихті, щоб отримати гарну рівномірну скоринку.
Крок 4
Розігрійте олію в сковороді (вона повинна бути глибиною три сантиметри), потім обсмажуйте шніцелі протягом двох з половиною хвилин з одного боку, а потім переверніть і готуйте іншу сторону протягом 90 секунд. Викладіть шніцелі на кухонні рушники.

Крок 5
Тим часом розігрійте духовку до 180ºC з конвектором. Викладіть шніцелі на деко і доготуйте у духовці (приблизно шість хвилин).
Відразу вийміть шніцелі з духовки та посипте сіллю, а потім подавайте гарячими з четвертинкою лимона, капустяним салатом.

Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
1

Рублені рибні котлети
1

Домашні сосиски з курки
1

Куряча пастрома
1

Котлети з хрусткою скоринкою
1

Відгуки
