Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану

Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-07

Про страву

info
time

40 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Шніцель

Термін «шніцель» насправді відноситься до самого м’яса, яке нарізають тонкою скибкою і відбивають. У Відні тим м'ясом буде телятина; у Німеччині це традиційно свинина. У той час як основа чудового шніцеля починається з вибору високоякісного м’яса, цей рецепт курячого шніцеля в основному стосується паніровки.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Курячий шніцель:
  • 800 - гр
  • 150 - гр
  • 50 - гр
  • 100 - гр
  • 20 - гр
  • 120 - гр
  • 2 - шт
  • 350 - мл
  • 5 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Розріжте курячу грудку і злегка відбийте між пергаментиними листами. Відкладіть в сторону.

Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану

Крок 2

Соняшникове насіння подрібніть у дрібну крихту. Змішайте панірувальні сухарі, щоб отримати однорідну текстуру, потім додайте насіння та пармезан. Додайте сіль, приправу за смаком.

Крок 3

По одному занурюйте кожне куряче філе в борошно, потім занурюйте в збиті яйця, потім обвалюйте в крихті, щоб отримати гарну рівномірну скоринку.

Крок 4

Розігрійте олію в сковороді (вона повинна бути глибиною три сантиметри), потім обсмажуйте шніцелі протягом двох з половиною хвилин з одного боку, а потім переверніть і готуйте іншу сторону протягом 90 секунд. Викладіть шніцелі на кухонні рушники.

Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану

Крок 5

Тим часом розігрійте духовку до 180ºC з конвектором. Викладіть шніцелі на деко і доготуйте у духовці (приблизно шість хвилин).
Відразу вийміть шніцелі з духовки та посипте сіллю, а потім подавайте гарячими з четвертинкою лимона, капустяним салатом.

Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.