Рублені рибні котлети

Рублені рибні котлети
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-05

Про страву

info
time

45 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Котлети

Ці рибні котлети виходять соковитими, м'якими та ароматними. На випадок, коли хочеться чогось легкого, але ситного.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Рублені рибні котлети:
  • 200 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 5 - гр
  • 2 - гр
  • 2 - гр
  • 2 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Філе тріски (200 г) розморожуємо і злегка віджимаємо, щоб забрати зайву вологу. Нарізаємо рибу дрібним кубиком - чим дрібніше, тим краще вона триматиметься в масі.

Крок 2

Додаємо до риби 1 яйце, 1-1,5 ст. майонезу або сметани (можна навпіл). Перемішуємо та приправляємо: щіпка солі, трохи чорного перцю та будь-які ароматні трави – "прованські", "італійські", спеції для риби.

Крок 3

Всипаємо крохмаль - 1,5-2 ст. кукурудзяного або трохи менше картопляного. Добре перемішуємо і даємо масі постояти 10 хвилин - вона стане щільнішою та зручнішою для смаження.

Крок 4

Розігріваємо сковороду з рослинним або вершковим маслом. Рибну масу викладаємо великою ложкою – нічого ліпити не треба. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні, до рум'яної скоринки.

Крок 5

Котлети виходять соковитими, ароматними та абсолютно не розвалюються. Без м'ясорубки, без ліплення просто і смачно.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.