Рублені рибні котлети

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву


45 хв

4 порції
Легко готувати
Ці рибні котлети виходять соковитими, м'якими та ароматними. На випадок, коли хочеться чогось легкого, але ситного.
Інгредієнти

- 200 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - шт
- 2 - ст. ложка
- 5 - гр
- 2 - гр
- 2 - гр
- 2 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
Філе тріски (200 г) розморожуємо і злегка віджимаємо, щоб забрати зайву вологу. Нарізаємо рибу дрібним кубиком - чим дрібніше, тим краще вона триматиметься в масі.
Крок 2
Додаємо до риби 1 яйце, 1-1,5 ст. майонезу або сметани (можна навпіл). Перемішуємо та приправляємо: щіпка солі, трохи чорного перцю та будь-які ароматні трави – "прованські", "італійські", спеції для риби.
Крок 3
Всипаємо крохмаль - 1,5-2 ст. кукурудзяного або трохи менше картопляного. Добре перемішуємо і даємо масі постояти 10 хвилин - вона стане щільнішою та зручнішою для смаження.
Крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним або вершковим маслом. Рибну масу викладаємо великою ложкою – нічого ліпити не треба. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні, до рум'яної скоринки.
Крок 5
Котлети виходять соковитими, ароматними та абсолютно не розвалюються. Без м'ясорубки, без ліплення просто і смачно.
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
1

Рублені рибні котлети
1

Домашні сосиски з курки
1

Куряча пастрома
1

Котлети з хрусткою скоринкою
1

Відгуки
