Хрусткі запечені курячі крильця в апельсиновому соусі

Хрусткі запечені курячі крильця в апельсиновому соусі
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-07-28

Про страву

info
time

1:00 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви

Відмовтеся від фритюрниці на користь цього швидкого та легкого рецепту хрустких запечених апельсинових курячих крилець у солодкому гострому соусі своїми руками. Для культової глазурі солодкий апельсиновий мармелад зустрічає свою пару у формі гострих пластівців червоного перцю, обсмажених із великою кількістю свіжого часнику та імбиру.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для крилець:
  • 1200 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
Для соусу:
  • 1.5 - ч. ложка
  • 1.5 - ч. ложка
  • 2 - шт
  • 1.5 - ч. ложка
  • 1 - шт
  • 50 - гр
  • 1 - ч. ложка
  • 50 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 200ºC.
Крильця промийте й обсушіть. Перекладіть у велику миску і змішайте рослинним маслом, сіллю і перцем. Розмістіть крильця на решітці для запікання в один шар, переконавшись, що крила не стикаються.

Крок 2

Випікайте до повної готовності 45-50 хвилин. Вийміть крила з духовки та перекладіть у велику миску.

Крок 3

Для соусу додайте кунжутну олію та оливкову олію в невелику каструлю та поставте на слабкий вогонь. Додайте часник і імбир і готуйте, помішуючи, приблизно 3 хвилини до золотистого кольору.

Крок 4

Додайте пластівці червоного перцю, апельсиновий сік і соус хойсин і варіть, періодично помішуючи, 5 хвилин.

Хрусткі запечені курячі крильця в апельсиновому соусі

Крок 5

Полийте крила апельсиновим соусом, перемішайте, щоб вони добре покрилися, і подавайте до столу.

Хрусткі запечені курячі крильця в апельсиновому соусі

Поради

Якщо крильця вам не до душі, ви можете так само легко використовувати цю глазур для курячих грудок і гомілок, а також для свинини та креветок.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.