Хрусткі запечені курячі крильця в апельсиновому соусі
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Відмовтеся від фритюрниці на користь цього швидкого та легкого рецепту хрустких запечених апельсинових курячих крилець у солодкому гострому соусі своїми руками. Для культової глазурі солодкий апельсиновий мармелад зустрічає свою пару у формі гострих пластівців червоного перцю, обсмажених із великою кількістю свіжого часнику та імбиру.
Інгредієнти
- 1200 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 1.5 - ч. ложка
- 1.5 - ч. ложка
- 2 - шт
- 1.5 - ч. ложка
- 1 - шт
- 50 - гр
- 1 - ч. ложка
- 50 - мл
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 200ºC.
Крильця промийте й обсушіть. Перекладіть у велику миску і змішайте рослинним маслом, сіллю і перцем. Розмістіть крильця на решітці для запікання в один шар, переконавшись, що крила не стикаються.
Крок 2
Випікайте до повної готовності 45-50 хвилин. Вийміть крила з духовки та перекладіть у велику миску.
Крок 3
Для соусу додайте кунжутну олію та оливкову олію в невелику каструлю та поставте на слабкий вогонь. Додайте часник і імбир і готуйте, помішуючи, приблизно 3 хвилини до золотистого кольору.
Крок 4
Додайте пластівці червоного перцю, апельсиновий сік і соус хойсин і варіть, періодично помішуючи, 5 хвилин.
Крок 5
Полийте крила апельсиновим соусом, перемішайте, щоб вони добре покрилися, і подавайте до столу.
Поради
Якщо крильця вам не до душі, ви можете так само легко використовувати цю глазур для курячих грудок і гомілок, а також для свинини та креветок.
Схожі рецепти
Баварська рулька в пиві
2
Курячий паприкаш
1
Глазуровані ребра в тосканському стилі
2
Курка "Везувіо"
1
Зелена паста з шпинатом та базиліком
1