Сирна запіканка з гарбузом
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Сирна запіканка з гарбузовим пюре ідеально підходять для осені!
Інгредієнти
- 200 - гр
- 3 - ст. ложка
- 550 - гр
- 0.5 - склянка
- 1 - ст. ложка
- 5 - гр
- 2 - шт
- 0.5 - склянка
- 1 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть дно форми олією та накрийте пергаментним папером, щоб воно звисало над краями.
Крок 2
Додайте печиво в чашу кухонного комбайна і кілька разів перемішайте, поки воно повністю не подрібниться. Додайте розтоплене масло і збийте ще 2-3 рази. Притисніть основу до форми, повністю покриваючи дно якомога рівномірніше.
Випікати корж 10 хвилин.
Крок 3
Зменшіть температуру духовки до 160 градусів.
Електричним міксером на середній швидкості збийте вершковий сир і цукор до однорідності. Додайте борошно, сіль і ваніль; збити до поєднання.
Крок 4
Додайте яйця по одному, збиваючи після кожного додавання, поки вони не з’єднаються. Відкласти в сторону.
Крок 5
В іншій мисці дерев’яною ложкою змішайте 2/3 склянки вершково-сирної суміші з гарбузовим пюре, корицею та мускатним горіхом.
Крок 6
Зберіть чізкейк, викладіть по 1-2 столові ложки гарбузової суміші та вершково-сирної суміші на деко, чергуючи обидві, щоб створити шаховий візерунок. За допомогою ножа для масла або зубочистки протягніть гарбузову начинку та начинку з вершкового сиру, щоб створити мармуровий малюнок.
Крок 7
Випікайте 45-50 хвилин. Вимкніть духовку і дайте деку постояти в духовці, щоб температура повільно знизилася. Приблизно через 10 хвилин вийміть з духовки та дайте повністю охолонути.
Крок 8
Поставте в холодильник до охолодження на 2-3 години. Вийміть гарбузовий чізкейк з форми, наріжте на порції та подавайте. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Пахлава з тіста філо з маком
1
Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
1
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1