Крем-суп із печериць з плавленим сиром
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-03-17
Про страву
Крем-суп з плавленим сирком виходить навіть ніжнішим, ніж суп з вершками.
Інгредієнти
2 порції
Для крем-супу:
- 2 - шт
- 500 - гр
- 0.5 - шт
- 40 - гр
- 700 - гр
- 2 - гр
- 80 - гр
- 1 - гр
Приготування
Крок 1
Наріжте очищену картоплю невеликими шматочками, а печериці тонкими скибочками. Дрібно поріжте цибулю.
Крок 2
У каструлі з товстим дном розтопіть вершкове масло. Обсмажуйте цибулю до м'якості протягом кількох хвилин.
Крок 3
Додайте картоплю та гриби та залийте водою. Доведіть до кипіння та варіть близько 10 хвилин.
Крок 4
Вмішайте плавлений сир, посоліть і поперчіть. Пробийте занурювальним блендером і знову доведіть до кипіння.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
45 хв 4-порцій
1
Yana
Крем-суп з лисичок
1:30 г 4-порцій
2
Yana
Французький цибулевий суп
1:20 г 6-порцій
1
Yana
Борщ український
1:30 г 8-порцій
1
Yana
Солянка м'ясна збірна
1:30 г 8-порцій
2
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.