Сирна паска "Три шоколаду"

Сирна паска "Три шоколаду"
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-21

Про страву

info
time

1:00 г

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Паска

Сирна паска "Три шоколаду" вже стала класикою на українському столі.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Сирна паска:
  • 500 - гр
  • 200 - гр
  • 100 - гр
  • 150 - гр
  • 3 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 50 - гр
  • 50 - гр
  • 50 - гр
  • 30 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Сир двічі пропускаємо через сито, або ретельно пробиваємо блендером до отримання однорідної кремової маси. Змішуємо сир з розм'якшеним вершковим маслом. Яйця змішуємо із цукром, ванільним цукром, жирними вершками. Ретельно перемішуємо масу вінчиком. З'єднуємо яєчну та сирну масу та ставимо на невеликий вогонь. Весь час помішуючи, варимо до перших бульбашок. Після чого сирну масу поділяємо на 3 рівні частини.

Крок 2

Розтоплюємо по 50 г гіркого, молочного та білого шоколаду. Вводимо кожен вид шоколаду в кожну частину, перемішуємо. До білої частини додаємо кокосову стружку, до частини молочного шоколаду додаємо обсмажений і подрібнений горіх. Пасочницю вистилаємо вологою марлею, складеною в 2 шари.

Крок 3

По черзі викладаємо сирну масу: спочатку білу, потім з молочного шоколаду і наприкінці з гіркого шоколаду, закриваємо зверху марлею та ставимо зверху важіль. Залишаємо в такому вигляді на добу. Дістаємо паску з пасочниці, прикрашаємо на свій смак!

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.