Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-02-08

Про страву

info
time

30 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Печиво

В основі цукерок – цукор та харчова сода. На смак вони швидше нагадують іриску. Щоб отримати малюнок на цукерці, можна використовувати металеві фігурні форми для печива

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для цукрових сот:
  • 3 - ст. ложка
  • 2 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Нагріти цукор на антипригарній сковороді протягом 5-7 хвилин. Сироп має стати бурштиновим. Помішувати потрібно за допомогою дерев'яної шпажки.

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів

Крок 2

Додасть дрібку соди і інтенсивно помішувати, поки сироп не стане світлішати і не збільшиться в обсязі.

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів

Крок 3

Вилити карамельну масу на залізну поверхню чи пергамент, дати охолонути кілька хвилин. За допомогою форм для печива видавити малюнок і остудити.

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.