Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2025-02-08
В основі цукерок – цукор та харчова сода. На смак вони швидше нагадують іриску. Щоб отримати малюнок на цукерці, можна використовувати металеві фігурні форми для печива
Інгредієнти

1 порції
Для цукрових сот:
- 3 - ст. ложка
- 2 - гр
Приготування

Крок 1
Нагріти цукор на антипригарній сковороді протягом 5-7 хвилин. Сироп має стати бурштиновим. Помішувати потрібно за допомогою дерев'яної шпажки.

Крок 2
Додасть дрібку соди і інтенсивно помішувати, поки сироп не стане світлішати і не збільшиться в обсязі.

Крок 3
Вилити карамельну масу на залізну поверхню чи пергамент, дати охолонути кілька хвилин. За допомогою форм для печива видавити малюнок і остудити.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
30 хв 2-порцій
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
30 хв 1-порцій
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
30 хв 6-порцій
1

Полуниця в склі
15 хв 10-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.