Тушкована риба з морквою

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Рибне філе виходить м'яким та ніжним, легко відокремлюється від кісток. На гарнір до такої страви відмінно підійде рис.
Інгредієнти

- 800 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 5 - гр
- 5 - гр
- 2 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 500 - мл
- 3 - шт
- 2 - шт
Приготування

Крок 1
Якщо у вас заморожене філе - розморозьте. Великі частини розріжте кілька частин, невеликі можна залишити.
Крок 2
Посоліть, поперчіть рибу. Обваляйте в муц. Обсмажуйте по одній-дві хвилини з кожного боку на сковороді на олії. Перекладіть у каструлю.
Крок 3
Натріть моркву на великій тертці. Цибулю подрібніть.
Крок 4
У сковороді розігрійте масло, що залишилося. Обсмажте цибулю до м'якості. Висипте моркву і тушкуйте разом ще 4–5 хвилин.
Крок 5
Додайте томатну пасту, сіль, цукор та мелений перець. Влийте 250 мл води, доведіть до кипіння і зніміть з вогню через 2-3 хвилини.
Крок 6
Перелийте овочевий соус у каструлю з рибою. Додайте лавровий лист та декілька горошин перцю. Долити достатньо гарячої води, щоб покрити рибу практично повністю.

Крок 7
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до маленького і тушкуйте під кришкою приблизно 20-25 хвилин.

Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
1

Рублені рибні котлети
1

Домашні сосиски з курки
1

Куряча пастрома
1

Котлети з хрусткою скоринкою
1

Відгуки
