Тушкована риба з морквою
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Рибне філе виходить м'яким та ніжним, легко відокремлюється від кісток. На гарнір до такої страви відмінно підійде рис.
Інгредієнти
- 800 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 5 - гр
- 5 - гр
- 2 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 500 - мл
- 3 - шт
- 2 - шт
Приготування
Крок 1
Якщо у вас заморожене філе - розморозьте. Великі частини розріжте кілька частин, невеликі можна залишити.
Крок 2
Посоліть, поперчіть рибу. Обваляйте в муц. Обсмажуйте по одній-дві хвилини з кожного боку на сковороді на олії. Перекладіть у каструлю.
Крок 3
Натріть моркву на великій тертці. Цибулю подрібніть.
Крок 4
У сковороді розігрійте масло, що залишилося. Обсмажте цибулю до м'якості. Висипте моркву і тушкуйте разом ще 4–5 хвилин.
Крок 5
Додайте томатну пасту, сіль, цукор та мелений перець. Влийте 250 мл води, доведіть до кипіння і зніміть з вогню через 2-3 хвилини.
Крок 6
Перелийте овочевий соус у каструлю з рибою. Додайте лавровий лист та декілька горошин перцю. Долити достатньо гарячої води, щоб покрити рибу практично повністю.
Крок 7
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до маленького і тушкуйте під кришкою приблизно 20-25 хвилин.
Схожі рецепти
Ліниві голубці
1
Тушкована риба з морквою
1
Голубці пісні з рисом та грибами
2
Кутя з пшениці
1
Баварська рулька в пиві
2