Тушкована риба з морквою

Тушкована риба з морквою
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-21

Про страву

info
time

45 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви

Рибне філе виходить м'яким та ніжним, легко відокремлюється від кісток. На гарнір до такої страви відмінно підійде рис.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Тушкована риба:
  • 800 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 5 - гр
  • 5 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 500 - мл
  • 3 - шт
  • 2 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Якщо у вас заморожене філе - розморозьте. Великі частини розріжте кілька частин, невеликі можна залишити.

Крок 2

Посоліть, поперчіть рибу. Обваляйте в муц. Обсмажуйте по одній-дві хвилини з кожного боку на сковороді на олії. Перекладіть у каструлю.

Крок 3

Натріть моркву на великій тертці. Цибулю подрібніть.

Крок 4

У сковороді розігрійте масло, що залишилося. Обсмажте цибулю до м'якості. Висипте моркву і тушкуйте разом ще 4–5 хвилин.

Крок 5

Додайте томатну пасту, сіль, цукор та мелений перець. Влийте 250 мл води, доведіть до кипіння і зніміть з вогню через 2-3 хвилини.

Крок 6

Перелийте овочевий соус у каструлю з рибою. Додайте лавровий лист та декілька горошин перцю. Долити достатньо гарячої води, щоб покрити рибу практично повністю.

Тушкована риба з морквою

Крок 7

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до маленького і тушкуйте під кришкою приблизно 20-25 хвилин.

Тушкована риба з морквою
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.