Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне – шар за шаром шоколаду, кави та вершків утворює ситний, смачний десерт, яким ви захочете поділитися з усіма.
Інгредієнти

- 300 - мл
- 125 - гр
- 25 - гр
- 25 - гр
- 300 - мл
- 125 - мл
- 2 - ч. ложка
- 1.5 - ч. ложка
- 0.5 - склянка
- 100 - гр
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
Темний шоколадний крем:
Помістіть вершки, шоколад і мед у велику жаростійку миску. Поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину, перемішайте до однорідності.
Крок 2
Поставте 6 келихів похило (наприклад у форму для хліба) та налийте в них шоколадну суміш. Залиште їх у холодильнику на 2-3 години, щоб вони застигли.
Крок 3
Кофейна Пана-Кота:
Залийте желатин 1/4 склянкою молока і поставте миску над гарячою водою, щоб желатин розтанув.
Крок 4
Доведіть вершки, цукор, кавовий порошок і молоко, що залишилося, до кипіння на повільному вогні та варіть 5 хвилин.
Крок 5
Зніміть вершкову суміш з вогню, додайте желатин до однорідності. При необхідності відрегулюйте цукор. Охолодіть до кімнатної температури, а потім розлийте на застиглий мусом з чорного шоколаду.
Крок 6
Охолоджуйте до готовності принаймні 4 години або на ніч. Зверху посипте какао-порошком.

Крок 7
Для крему з маскарпоне збийте маскарпоне з пудрою та прикрасьте десерти. Смачного!
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
