Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-02-07

Про страву

info
time

30 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Панакота

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне – шар за шаром шоколаду, кави та вершків утворює ситний, смачний десерт, яким ви захочете поділитися з усіма.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Темний шоколадний крем:
  • 300 - мл
  • 125 - гр
  • 25 - гр
  • 25 - гр
Кофейна Пана-Кота:
  • 300 - мл
  • 125 - мл
  • 2 - ч. ложка
  • 1.5 - ч. ложка
  • 0.5 - склянка
Крем з маскарпону:
  • 100 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Темний шоколадний крем:
Помістіть вершки, шоколад і мед у велику жаростійку миску. Поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину, перемішайте до однорідності.

Крок 2

Поставте 6 келихів похило (наприклад у форму для хліба) та налийте в них шоколадну суміш. Залиште їх у холодильнику на 2-3 години, щоб вони застигли.

Крок 3

Кофейна Пана-Кота:
Залийте желатин 1/4 склянкою молока і поставте миску над гарячою водою, щоб желатин розтанув.

Крок 4

Доведіть вершки, цукор, кавовий порошок і молоко, що залишилося, до кипіння на повільному вогні та варіть 5 хвилин.

Крок 5

Зніміть вершкову суміш з вогню, додайте желатин до однорідності. При необхідності відрегулюйте цукор. Охолодіть до кімнатної температури, а потім розлийте на застиглий мусом з чорного шоколаду.

Крок 6

Охолоджуйте до готовності принаймні 4 години або на ніч. Зверху посипте какао-порошком.

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне

Крок 7

Для крему з маскарпоне збийте маскарпоне з пудрою та прикрасьте десерти. Смачного!

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.