Вишня в власному соці
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-06-09
Про страву
Відмінний рецепт вишні у власному соку для любителів ягідних пирогів, штруделів, здобної випічки. Хороша альтернатива замороженим ягодам.
Інгредієнти
4 порції
Для вишень:
- 1000 - гр
- 5 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Підготуємо інгредієнти. Переберемо і помиємо вишню.
Крок 2
Просушіть і вийміть із них кісточки.
Крок 3
Викладемо вишню в каструлю, додамо цукор, не перемішуємо, залишаємо на 4-6 годин при кімнатній температурі. За цей час вишня пустить сік.
Крок 4
Каструлю з вишнями, що пустили сік, ставимо на маленький вогонь, постійно помішуючи ложкою, доводимо до кипіння та знімаємо з плити. Таким чином можна проварити декілька разів.
Крок 5
Викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, перевертаємо догори дном.
Крок 6
Після повного охолодження відправляємо на зберігання.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Мариновані білі гриби на зиму в олії
45 хв 1-порцій
1
Yana
Мариновані білі гриби
45 хв 1-порцій
1
Yana
Густий сливовий джем на зиму
2:00 г 5-порцій
1
Yana
Джем з лохини
1:30 г 5-порцій
1
Yana
Гостра аджика з базиліком
30 хв 2-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.