Вишня в власному соці

Вишня в власному соці
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-09

Про страву

info
time

1:30 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація
Назва страви:Варення

Відмінний рецепт вишні у власному соку для любителів ягідних пирогів, штруделів, здобної випічки. Хороша альтернатива замороженим ягодам.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для вишень:
  • 1000 - гр
  • 5 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Підготуємо інгредієнти. Переберемо і помиємо вишню.

Крок 2

Просушіть і вийміть із них кісточки.

Крок 3

Викладемо вишню в каструлю, додамо цукор, не перемішуємо, залишаємо на 4-6 годин при кімнатній температурі. За цей час вишня пустить сік.

Крок 4

Каструлю з вишнями, що пустили сік, ставимо на маленький вогонь, постійно помішуючи ложкою, доводимо до кипіння та знімаємо з плити. Таким чином можна проварити декілька разів.

Крок 5

Викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, перевертаємо догори дном.

Крок 6

Після повного охолодження відправляємо на зберігання.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.