Сінабони з яблуками та корицею

Сінабони з яблуками та корицею
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-02

Про страву

info
time

1:00 г

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Булочки

Домашні сінабони з яблуком і корицею мають теплу та липку серединку, золотисто-коричневі краї та ідеально смакуватимуть осіннім вечором.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Для тіста:
  • 240 - мл
  • 135 - гр
  • 14 - гр
  • 115 - гр
  • 2 - шт
  • 0.5 - ч. ложка
  • 560 - гр
Для начинки:
  • 85 - гр
  • 100 - гр
  • 1.5 - ст. ложка
  • 2 - шт
Глазур:
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 100 - гр
  • 80 - гр
  • 2 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Приготуйте яблучну суміш:
У маленькій мисці змішайте коричневий цукор, корицю (за бажанням додайте мускатний горіх і імбир).

Крок 2

Поставте велику сковороду на плиту на середньо-сильний вогонь. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла, потім додайте нарізані яблука і воду. Смажте 1–2 хвилини. Посипте яблука сумішшю з цукру/спецій і продовжуйте готувати ще 1–2 хвилини, поки цукор не розтане, а яблука не стануть м’якими. Дайте охолонути.

Сінабони з яблуками та корицею

Крок 3

Приготуйте тісто:
Змішайте половину борошна, швидкорозчинні дріжджі та сіль у мисці. Додайте тепле молоко, воду, цукор і вершкове масло, перемішуйте, поки суміш не стане однорідною.

Крок 4

Потроху додавайте додаткове борошно, поки не утвориться м’яке тісто. Вам може знадобитися більше, ніж зазначено, але будьте обережні, щоб не додати забагато борошна, інакше булочки будуть сухими та жорсткими.
Накрийте і дайте тісту відпочити в теплому місці 5 хвилин.

Крок 5

Додайте начинку:
Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню та розкачайте у великий прямокутник.

Крок 6

Рясно змастіть поверхню тіста розм’якшеним вершковим маслом і зверху посипте сумішшю з цукру та спецій. Зверху рівномірно викладіть остиглі яблука.
Починаючи з довгого краю прямокутника, щільно скачайте тісто в рулет.

Сінабони з яблуками та корицею

Крок 7

Ви можете використовувати гострий ніж, або нитку, щоб розрізати рулет на 12 частин.
Викладіть сінабони у змащену маслом або застелену пергаментом форму.

Сінабони з яблуками та корицею

Крок 8

Накрийте і дайте піднятися в теплому місці на 30 хвилин. Ближче до кінця часу підйому розігрійте духовку до 180ºC.

Крок 9

Випікання сінабонів:
Поставте деко на середню решітку і випікайте 25-35 хвилин, поки сінабони не стануть злегка золотистими по краях, а центри не піднімуться.
Вийміть і дайте трохи охолонути перед тим, як покрити глазур’ю.

Сінабони з яблуками та корицею

Крок 10

Глазур з вершкового сиру з корицею:
Змішайте вершковий сир, розм’якшене масло, кленовий сироп, ваніль і корицю до кремоподібної консистенції. Додайте молоко, якщо потрібно, щоб розрідити. Розкладіть поверх теплих сінабонів.

Сінабони з яблуками та корицею
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.