Сирна паска Чорниця-лимон

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Чорничне пюре дасть вашій пасці кислинку та неймовірний колір.
Інгредієнти

- 250 - гр
- 2 - шт
- 60 - гр
- 50 - гр
- 40 - гр
- 70 - гр
- 1 - шт
Приготування

Крок 1
Жовтки збити з цукром, влити в них гарячі вершки, перемішати, перелити в сотейник і повільному вогні, постійно помішуючи, довести до загусання. По суті, ми робимо заварний крем. Накрити плівкою в контакт та остудити.
Крок 2
До сиру додати м'яке вершкове масло, крем і все пробити блендером, поділити на дві частини, в одну додати цедру і перемішати, в іншу чорничне пюре і пробити блендером.
Крок 3
Спеціальну пасочницю поставити на тарілочку, застелити її марлею (підійдуть і паперові рушники) і викласти по черзі отримані сирні маси.
Крок 4
Краями марлі прикрити масу зверху і поставити зверху плоску тарілку з невеликим вантажем (підійде будь-яка консервна банка, наприклад). Забрати цю конструкцію в холодильник на ніч.
Крок 5
Зранку просто перевернути заготовку на тарілку, зняти пасочницю, забрати марлю. Прикрасити за бажанням.
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
