Сирна паска Чорниця-лимон

Сирна паска Чорниця-лимон
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-04

Про страву

info
time

1:30 г

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Паска

Чорничне пюре дасть вашій пасці кислинку та неймовірний колір.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для паски:
  • 250 - гр
  • 2 - шт
  • 60 - гр
  • 50 - гр
  • 40 - гр
  • 70 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Жовтки збити з цукром, влити в них гарячі вершки, перемішати, перелити в сотейник і повільному вогні, постійно помішуючи, довести до загусання. По суті, ми робимо заварний крем. Накрити плівкою в контакт та остудити.

Крок 2

До сиру додати м'яке вершкове масло, крем і все пробити блендером, поділити на дві частини, в одну додати цедру і перемішати, в іншу чорничне пюре і пробити блендером.

Крок 3

Спеціальну пасочницю поставити на тарілочку, застелити її марлею (підійдуть і паперові рушники) і викласти по черзі отримані сирні маси.

Крок 4

Краями марлі прикрити масу зверху і поставити зверху плоску тарілку з невеликим вантажем (підійде будь-яка консервна банка, наприклад). Забрати цю конструкцію в холодильник на ніч.

Крок 5

Зранку просто перевернути заготовку на тарілку, зняти пасочницю, забрати марлю. Прикрасити за бажанням.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.