Запечена картопля з сиром та беконом

Запечена картопля з сиром та беконом
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-13

Про страву

info
time

45 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Гарніри

Картоплю з беконом та сиром краще подавати теплим і з'їдати відразу – наступного дня буде вже не так смачно. Беріть великі картофелини.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Картопля з сиром та беконом:
  • 8 - шт
  • 200 - гр
  • 150 - гр
  • 250 - гр
  • 2 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 2 - гр
  • 2 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Картоплю добре вимийте та просушіть. Кожну картофелину загорніть у фольгу і викладіть на деко.

Крок 2

Запікайте при 200 ° C 30 хвилин. Перевірте готовність ножем.

Крок 3

Бекон наріжте довгастими смужками та обсмажте на сковороді. Подрібніть. Сир натріть на великій тертці. Часник пропустіть через прес.

Крок 4

Дістаньте готову картоплю з духовки, злегка остудіть. За допомогою ложки вийміть м'якоть. У вас повинні вийти картопляні «човники».

Крок 5

Картопляну м'якоть розімніть у пюре, додайте сметану, хмелі-сунелі, бекон і часник. Розкладіть начинку по «човниках». Зверху посипте заготовки сиром.

Крок 6

Запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 200°C.
Подавайте страву до столу, посипавши улюбленою зеленню.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.