Гарбузова каша з рисом

Гарбузова каша з рисом
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-30

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Гарніри
Назва страви:Каша

Цей проста гарбузова каша з рисом готується з суміші молока, гарбуза та рису. Вона виходить кремовою, ароматною і стане ідеальним осіннім гарніром.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Гарбузова каша:
  • 2 - ст. ложка
  • 0.5 - склянка
  • 500 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 70 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Покладіть гарбуз в каструлю, наполовину залийте водою і доведіть до кипіння.

Крок 2

Тим часом промийте рис, помістіть його в каструлю з 1 склянкою води та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і дайте доваритися, поки вода не вбереться. Зніміть з вогню і відставте.

Крок 3

Коли гарбуз стане м’яким, подрібніть його за допомогою товкачки або ручного блендера. Додайте рис, молоко, родзинки і цукор. Доведіть до кипіння, періодично помішуючи.

Крок 4

Зніміть з вогню, коли рідина майже випарується. Подавати теплим.

Поради

Кількість необхідного цукру може змінюватися в залежності від солодощі гарбуза.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.