Гарбузова каша з рисом

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Цей проста гарбузова каша з рисом готується з суміші молока, гарбуза та рису. Вона виходить кремовою, ароматною і стане ідеальним осіннім гарніром.
Інгредієнти

- 2 - ст. ложка
- 0.5 - склянка
- 500 - гр
- 2 - ст. ложка
- 70 - гр
Приготування

Крок 1
Покладіть гарбуз в каструлю, наполовину залийте водою і доведіть до кипіння.
Крок 2
Тим часом промийте рис, помістіть його в каструлю з 1 склянкою води та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і дайте доваритися, поки вода не вбереться. Зніміть з вогню і відставте.
Крок 3
Коли гарбуз стане м’яким, подрібніть його за допомогою товкачки або ручного блендера. Додайте рис, молоко, родзинки і цукор. Доведіть до кипіння, періодично помішуючи.
Крок 4
Зніміть з вогню, коли рідина майже випарується. Подавати теплим.
Поради
Кількість необхідного цукру може змінюватися в залежності від солодощі гарбуза.
Схожі рецепти
Коренеплоди у аерогрилі
1

Запечена картопля з сиром та беконом
1

Запечений гарбуз з йогуртовим соусом і кедровими горіхами
1

Гарбузова каша з рисом
1

Гарбузове пюре з картоплею
1

Відгуки
