Ліниві вареники з картоплею

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Ліниві вареники з картоплею та цибулею - це ідеальний вибір для тих, хто цінує смак і простоту приготування. Це проста страва, але і з неї можна зробити кулінарне відкриття і порадувати своїх близьких оригінальною подачею та ніжним смаком.
Інгредієнти

- 500 - гр
- 120 - гр
- 1 - шт
- 15 - гр
- 5 - гр
- 5 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - шт
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
Відваріть картоплю у підсоленій воді та з вареної картоплі зробіть пюре. Розім'яти пюре можна за допомогою товкача або спеціальної насадки на блендері. Класичну насадку краще не використовувати, інакше вийде клейстер.
Крок 2
Додайте в картоплю манну крупу та сіль. Перемішайте.
Крок 3
Потім додайте яйце. Тепер насипте в суміш борошно. Все добре вимішайте.
Крок 4
Після того як маса стане однорідною і приємною на дотик, посипте її борошном. Дайте тісту настоятися протягом 10-15 хвилин. Так покращиться його структура, тісто стане більш піддатливим.
Крок 5
Поки тісто настоюється, наріжте цибулю на кубики. Сало чи бекон можна нарізати кубиками або тонкими смужками.
Крок 6
Обсмажте сало, додайте до нього цибулю. Смажте, помішуючи, до золотистого кольору цибулі на середньому вогні.
Крок 7
Тепер можна взятися за тісто. Відріжте невелику частину, розкачайте та сформуйте вареники. Для цього зробіть із тіста ковбаску, а її поріжте на середні шматочки по 2 см.
Крок 8
Поставте підсолену воду на вогонь. Можна додати кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
У киплячу воду помістіть по одному вареники, акуратно перемішайте.
Крок 9
Вареники повинні збільшитись у обсязі. Як тільки вареники почнуть спливати, виймайте їх на тарілку.
Крок 10
У готові вареники додайте обсмажені сало та цибулю. Тепер можна і поласувати смачною стравою!

Схожі рецепти
Ліниві вареники з картоплею
1

Коренеплоди у аерогрилі
1

Запечена картопля з сиром та беконом
1

Запечений гарбуз з йогуртовим соусом і кедровими горіхами
1

Гарбузова каша з рисом
1

Відгуки
