Бігос із яловичини з кислою капустою

Бігос із яловичини з кислою капустою
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-08

Про страву

info
time

1:30 г

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Польська
Категорія страви:Основні страви

Бігос – майже польська національна страва, що має варіації в білоруській, українській та литовській кухні. Це насичене ароматне рагу з квашеною капустою, польською ковбасою, яловичиною, свининою, червоним вином, кмином. Чим довше він тушиться, тим смачніше.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Бігос:
  • 100 - гр
  • 3 - склянка
  • 250 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - склянка

Приготування

steps

Крок 1

Покласти в каструлю шматочки сала (100 г), 3 склянки віджатої кислої капусти, зверху - ще 100 г сала, залити бульйоном, тушкувати.

Крок 2

Нарізати дрібно смажену яловичину, змішати з капустою, посипати перцем, покласти 1/2 ложки борошняної піджарки в маслі, дрібно порубану цибулину, тушкувати до википання соусу.

Крок 3

Викласти на металеву страву, облити олією, посипати сухарями з тертим сиром типу Пармезан. Поставити в розігріту та вимкнену піч, на 30 хв., підрум'янити.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.