Бігос із яловичини з кислою капустою
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-08
Про страву
Бігос – майже польська національна страва, що має варіації в білоруській, українській та литовській кухні. Це насичене ароматне рагу з квашеною капустою, польською ковбасою, яловичиною, свининою, червоним вином, кмином. Чим довше він тушиться, тим смачніше.
Інгредієнти
1 порції
Бігос:
- 100 - гр
- 3 - склянка
- 250 - гр
- 1 - шт
- 1 - склянка
Приготування
Крок 1
Покласти в каструлю шматочки сала (100 г), 3 склянки віджатої кислої капусти, зверху - ще 100 г сала, залити бульйоном, тушкувати.
Крок 2
Нарізати дрібно смажену яловичину, змішати з капустою, посипати перцем, покласти 1/2 ложки борошняної піджарки в маслі, дрібно порубану цибулину, тушкувати до википання соусу.
Крок 3
Викласти на металеву страву, облити олією, посипати сухарями з тертим сиром типу Пармезан. Поставити в розігріту та вимкнену піч, на 30 хв., підрум'янити.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курка "Везувіо"
1:30 г 9-порцій
1
Yana
Зелена паста з шпинатом та базиліком
25 хв 2-порцій
1
Yana
Тальятелле з білими грибами
45 хв 4-порцій
1
Yana
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1:30 г 4-порцій
1
Yana
Парміджана з баклажанів
1:30 г 6-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.