Солянка м'ясна збірна
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Солянка — старовинна російська національна супова страва, багатокомпонентний суп заправки густої консистенції з яскраво вираженим ароматом і характерним гострим кисло-солоним насиченим смаком.
Інгредієнти
- 2000 - мл
- 3 - шт
- 2 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 2 - гр
- 2 - гр
- 800 - гр
- 150 - гр
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1 - шт
- 1 - ст. ложка
- 12 - шт
- 1 - ст. ложка
- 1 - склянка
- 3 - шт
- 100 - гр
Приготування
Крок 1
Зваріть говяжий бульйон з з корінням петрушки, моркви, лавровим листом та чорним перцем. М'ясо вийміть з каструлі. Його можна як і додати до солянки, так і використати для іншої страви. Відваріть в бульйоні курку, шинку, сосиски.
Крок 2
Курку подрібніть на шматочки, шинку та сосиски наріжте дуже дрібно і знову покладіть в бульйон.
Крок 3
На вершковому маслі обсмажити з борошном дрібно нашатковану цибулину, розвести бульйоном і влити в каструлю з солянкою.
Крок 4
Покласти в сковорідку дрібно нарізані мариновані огірки, дрібно нарізані печериці, а також оливки та каперси. Додайте томатну пасту та припустіть на вогні заправку.
Крок 5
Вилийте заправку в каструлю та доведіть до кипіння і, зменшивши вогонь, варіть 10-15 хв. За 1-2 хв до закінчення варіння додайте сметану.
Поради
Подавайте зі скибочками лимону.
Схожі рецепти
Харчо з томатною пастою
1
Розсольник з м'ясом та перловкою
1
Гарбузовий крем-суп з цедрою апельсину
1
Крем-суп з лисичок
2
Французький цибулевий суп
1