Сорбет з кавуна
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Цей кавуновий сорбет із 2 інгредієнтів простий у приготуванні, корисний і веганський. Це ідеальний домашній заморожений десерт, яким можна насолодитися в спекотний літній день. Вам знадобиться лише 5 хвилин, щоб його приготувати, і не потрібна морожениця!
Інгредієнти
- 500 - гр
- 1 - ст. ложка
- 2 - ст. ложка
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Вистеліть велику форму для випікання пергаментним папером. Покладіть нарізаний кубиками кавун на деко на рівній відстані один від одного. Заморозьте на 1-2 години, потім перемістіть у морозильний пакет, щоб повністю заморозити на ніч.
Крок 2
Змішайте заморожений кавун і сік лайма в кухонному комбайні. Збийте суміші до стану пюре. Додайте воду по 1-2 чайні ложки за раз, щоб отримати більш гладку консистенцію сорбету.
Крок 3
Сорбет повинен бути досить солодким, якщо використовувати стиглий кавун. Якщо воно не солодке, додайте трохи кленового сиропу або меду, поки не досягнете бажаної солодкості.
Крок 4
Подавайте негайно з невеликими скибочками кавуна та/або листочками базиліка чи м’яти (за бажанням).
Поради
Зберігайте кавуновий сорбет у герметичному контейнері або закритому контейнері в морозильній камері до одного місяця. Ви можете їсти його ще кілька місяців після цього, але він почне твердіти.
Схожі рецепти
Пахлава з тіста філо з маком
1
Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
1
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1