Сорбет з кавуна

Сорбет з кавуна
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-25

Про страву

info
time

8:00 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Сорбет

Цей кавуновий сорбет із 2 інгредієнтів простий у приготуванні, корисний і веганський. Це ідеальний домашній заморожений десерт, яким можна насолодитися в спекотний літній день. Вам знадобиться лише 5 хвилин, щоб його приготувати, і не потрібна морожениця!

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для сорбету:
  • 500 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Вистеліть велику форму для випікання пергаментним папером. Покладіть нарізаний кубиками кавун на деко на рівній відстані один від одного. Заморозьте на 1-2 години, потім перемістіть у морозильний пакет, щоб повністю заморозити на ніч.

Сорбет з кавуна

Крок 2

Змішайте заморожений кавун і сік лайма в кухонному комбайні. Збийте суміші до стану пюре. Додайте воду по 1-2 чайні ложки за раз, щоб отримати більш гладку консистенцію сорбету.

Крок 3

Сорбет повинен бути досить солодким, якщо використовувати стиглий кавун. Якщо воно не солодке, додайте трохи кленового сиропу або меду, поки не досягнете бажаної солодкості.

Крок 4

Подавайте негайно з невеликими скибочками кавуна та/або листочками базиліка чи м’яти (за бажанням).

Поради

Зберігайте кавуновий сорбет у герметичному контейнері або закритому контейнері в морозильній камері до одного місяця. Ви можете їсти його ще кілька місяців після цього, але він почне твердіти.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.