Медово-лавандовий сорбет

Медово-лавандовий сорбет
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-31

Про страву

info
time

1:30 г

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Сорбет

Медово-лавандовий сорбет. Ключ до створення сорбету ідеальної консистенції та смаку зводиться до вмісту цукру.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Сорбет з дині:
  • 900 - гр
  • 1 - склянка
  • 1 - склянка
  • 4 - ст. ложка
  • 5 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Видаліть насіння та шкірку з дині та наріжте кубиками розміром 4-5 см. Ви повинні отримати від 4 до 5 склянок нарізаних фруктів.

Крок 2

Збийте блендером диню, поки вона не стане рідкою. Процідіть сік дині через сито.

Крок 3

Заваріть сироп: змішайте цукор, воду та лаванду в середній каструлі. Доведіть до кипіння на середньому сильному вогні. Проварити 2 хвилини, вимкнути вогонь і дати настоятися 5 хвилин. Процідіть лаванду і повністю охолодіть.

Крок 4

Охолоджуйте основу сорбету з медової дині та лаванди принаймні 1 годину. Після повного охолодження перелийте в мороженицю і збивайте 10-15 хвилин.

Крок 5

Заморожування: Заморозьте збитий сорбет у контейнері для зберігання щонайменше на 4 години. Дайте розм’якшитися на столі протягом 5 хвилин, перш ніж черпати.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.