Медово-лавандовий сорбет
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Медово-лавандовий сорбет. Ключ до створення сорбету ідеальної консистенції та смаку зводиться до вмісту цукру.
Інгредієнти
- 900 - гр
- 1 - склянка
- 1 - склянка
- 4 - ст. ложка
- 5 - шт
Приготування
Крок 1
Видаліть насіння та шкірку з дині та наріжте кубиками розміром 4-5 см. Ви повинні отримати від 4 до 5 склянок нарізаних фруктів.
Крок 2
Збийте блендером диню, поки вона не стане рідкою. Процідіть сік дині через сито.
Крок 3
Заваріть сироп: змішайте цукор, воду та лаванду в середній каструлі. Доведіть до кипіння на середньому сильному вогні. Проварити 2 хвилини, вимкнути вогонь і дати настоятися 5 хвилин. Процідіть лаванду і повністю охолодіть.
Крок 4
Охолоджуйте основу сорбету з медової дині та лаванди принаймні 1 годину. Після повного охолодження перелийте в мороженицю і збивайте 10-15 хвилин.
Крок 5
Заморожування: Заморозьте збитий сорбет у контейнері для зберігання щонайменше на 4 години. Дайте розм’якшитися на столі протягом 5 хвилин, перш ніж черпати.
Схожі рецепти
Вівсяне печиво
1
Печиво "Київські каштани"
1
Львівський сирник (пляцок)
2
Вергуни на кефірі
1
Хрумкі Вергуни на коньяці
1