Паста з цукіні з соусом песто та помідорами
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Завдяки своїй ніжній м’якоті та тонкому смаку кабачок — це просто універсальний засіб — його можна смажити на грилі, пасерувати, смажити та навіть запікати в хлібі. Якщо нарізати цукіні без шкірки стрічками та видалити насіння, він стає менш водянистим і створює більше поверхні для покриття соусом, майже як паста паппарделле. Соус песто з часником і базиліком додає яскравий смак.
Інгредієнти
- 4 - шт
- 100 - гр
- 2 - шт
- 50 - мл
- 2 - ч. ложка
- 50 - гр
- 2 - гр
- 3 - гр
- 5 - шт
Приготування
Крок 1
За допомогою овочерізки або м'ясорубки з насадкою наріжте цукіні вздовж на довгі тонкі пасма. Підріжте пасма, щоб локшина не була надто довгою. Покладіть цукіні на друшляк і посипте 1/4 чайної ложки солі. Дайте стекти протягом 15-30 хвилин, потім обережно відіжміть, щоб видалити зайву рідину.
Крок 2
Тим часом помістіть базилік, кедрові горіхи, пармезан, 1/4 склянки олії, лимонний сік, часник, перець і 1/4 чайної ложки солі в кухонний комбайн чи блендер. Подрібніть майже до однорідності.
Крок 3
Додайте 1 столову ложку олії в сковороду. Додайте відціджену локшину з кабачків і обережно перемішайте, поки вона не обсмажеться, 2-3 хвилини.
Крок 4
Змішайте локшину з цукіні та песто. Помішуйте, поки локшина з кабачків не покриється добре. Зверху покладіть помідори, якщо використовуєте.
Схожі рецепти
Курка "Везувіо"
1
Зелена паста з шпинатом та базиліком
1
Тальятелле з білими грибами
1
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1
Парміджана з баклажанів
1