Паста з цукіні з соусом песто та помідорами

Паста з цукіні з соусом песто та помідорами
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-13

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:СпагеттіПаста

Завдяки своїй ніжній м’якоті та тонкому смаку кабачок — це просто універсальний засіб — його можна смажити на грилі, пасерувати, смажити та навіть запікати в хлібі. Якщо нарізати цукіні без шкірки стрічками та видалити насіння, він стає менш водянистим і створює більше поверхні для покриття соусом, майже як паста паппарделле. Соус песто з часником і базиліком додає яскравий смак.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Паста з кабачків:
  • 4 - шт
  • 100 - гр
  • 2 - шт
  • 50 - мл
  • 2 - ч. ложка
  • 50 - гр
  • 2 - гр
  • 3 - гр
  • 5 - шт

Приготування

steps

Крок 1

За допомогою овочерізки або м'ясорубки з насадкою наріжте цукіні вздовж на довгі тонкі пасма. Підріжте пасма, щоб локшина не була надто довгою. Покладіть цукіні на друшляк і посипте 1/4 чайної ложки солі. Дайте стекти протягом 15-30 хвилин, потім обережно відіжміть, щоб видалити зайву рідину.

Паста з цукіні з соусом песто та помідорами

Крок 2

Тим часом помістіть базилік, кедрові горіхи, пармезан, 1/4 склянки олії, лимонний сік, часник, перець і 1/4 чайної ложки солі в кухонний комбайн чи блендер. Подрібніть майже до однорідності.

Паста з цукіні з соусом песто та помідорами

Крок 3

Додайте 1 столову ложку олії в сковороду. Додайте відціджену локшину з кабачків і обережно перемішайте, поки вона не обсмажеться, 2-3 хвилини.

Крок 4

Змішайте локшину з цукіні та песто. Помішуйте, поки локшина з кабачків не покриється добре. Зверху покладіть помідори, якщо використовуєте.

Паста з цукіні з соусом песто та помідорами
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.