Тістечка Шишки

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Ці шоколадні трюфелі у формі шишки — ідеальне різдвяне частування. Вони прості у приготуванні, не випікаються і містять лише 5 інгредієнтів. Вам сподобається!
Інгредієнти

- 150 - гр
- 60 - гр
- 1 - ст. ложка
- 200 - гр
Приготування

Крок 1
Вистеліть деко пергаментним папером. Відкладіть в сторону.
Крок 2
Покладіть печиво в кухонний комбайн або блендер і збийте до стану крихти. Ви можете подрібнити його за допомогою качалки, якщо у вас немає електричного міксера.
Крок 3
Висипте бісквітну крихту у велику миску та додайте вершковий сир і какао-порошок. Добре змішайте.
Крок 4
Чистими руками сформуйте суміш між долонями, доки у вас не вийдуть маленькі кульки, схожі на «трюфелі», і покладіть їх на піднос, вистелений пергаментом. Можете формувати їх у 20-грамові кульки. Затисніть верхню частину кульки з трюфелем, щоб вона набула форми «соснової шишки».
Крок 5
Візміть кукурудзяні пластівці і починайте їх встромляти в трюфель, рухаючись до верху. Помістіть деко в морозильну камеру і дайте йому застигнути приблизно на 25 хвилин.
Крок 6
Приблизно за 5 хвилин до того, як вийняти кульки з морозильної камери, розтопіть чорний шоколад на водяній бані чи в мікрохвильовці і дайте шоколаду повністю розтанути.
Крок 7
Вийміть кульки з трюфелями з морозильної камери та покладіть на вилку, за допомогою ложки нанесіть шоколад на кожен трюфель, постукайте, щоб видалити зайвий шоколад назад у миску.
Крок 8
Помістіть трюфелі назад на вистелене деко і поставте їх у морозилку для застигання. Оскільки трюфелі дуже холодні, шоколад застигне майже відразу, тому їм потрібно буде полежати в морозильній камері приблизно 5-10 хвилин.
Крок 9
Перед подачею посипте кожен трюфель цукровою пудрою.
Подавайте та насолоджуйтесь!

Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
