Чізкейк без випікання з лохиною
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Такий чізкейк можна прикрасити будь-якими ягодами за смаком. Щоб довше зберігалася свіжість ягод, можна залити їх тонким шаром желе.
Інгредієнти
- 60 - гр
- 160 - гр
- 350 - гр
- 450 - гр
- 170 - гр
- 70 - гр
- 1 - уп
- 200 - гр
- 10 - гр
Приготування
Крок 1
Печиво подрібнити через блендер та змішати з розтопленим вершковим маслом.
Викласти у роз'ємну форму для випікання, добре його розрівняти і поставити у холодильник на годину.
Утрамбувати печиво можна склянкою.
Крок 2
Желатин залити холодною водою і залишити на 10 хв для набухання.
В ємність висипати кисломолочний сир, йогурт, вершки, ванільний цукор та ще пробити через блендер.
Шоколад розтопіть на водяній бані та влийте в сиру суміш та перемішайте.
Крок 3
Набухлий желатин розтоплюємо на водяній бані. У невеликій посудині розтоплений желатин змішуємо з кількома ложками сирної маси й добре перемішуємо. Перекладаємо сирну масу з желатином до решти сирної маси і швидко перемішуємо усе на однорідну суміш.
Крок 4
Дістаємо з холодильника основу з печива.
Викладаємо сирну суміш із желатином рівним шаром на основу у формі й ставимо у холодильник, доки вона не застигне.
Крок 5
Після того як желе охолонуло, витягнути торт з холодильника прикрасити лохиною.
Схожі рецепти
Пахлава з тіста філо з маком
1
Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
1
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1