Чізкейк без випікання з лохиною

Чізкейк без випікання з лохиною
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-16

Про страву

info
time

1:00 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Чізкейк

Такий чізкейк можна прикрасити будь-якими ягодами за смаком. Щоб довше зберігалася свіжість ягод, можна залити їх тонким шаром желе.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Для чізкейку:
  • 60 - гр
  • 160 - гр
  • 350 - гр
  • 450 - гр
  • 170 - гр
  • 70 - гр
  • 1 - уп
  • 200 - гр
  • 10 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Печиво подрібнити через блендер та змішати з розтопленим вершковим маслом.
Викласти у роз'ємну форму для випікання, добре його розрівняти і поставити у холодильник на годину.
Утрамбувати печиво можна склянкою.

Крок 2

Желатин залити холодною водою і залишити на 10 хв для набухання.
В ємність висипати кисломолочний сир, йогурт, вершки, ванільний цукор та ще пробити через блендер.
Шоколад розтопіть на водяній бані та влийте в сиру суміш та перемішайте.

Крок 3

Набухлий желатин розтоплюємо на водяній бані. У невеликій посудині розтоплений желатин змішуємо з кількома ложками сирної маси й добре перемішуємо. Перекладаємо сирну масу з желатином до решти сирної маси і швидко перемішуємо усе на однорідну суміш.

Крок 4

Дістаємо з холодильника основу з печива.
Викладаємо сирну суміш із желатином рівним шаром на основу у формі й ставимо у холодильник, доки вона не застигне.

Крок 5

Після того як желе охолонуло, витягнути торт з холодильника прикрасити лохиною.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.