Міні панкейки на кефірі
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Панкейки - це традиційна страва Північної Америки, популярна як у США, так і в Канаді. У перекладі означає просто – тістечко на сковороді (pun-сковорода, cake-тістечко). Американські млинці роблять на молоці, а не на кефірі, і додають велику кількість розпушувача, який піднімає їх при випічці. Тісто абсолютно невибагливе, не потребує багато часу та складних маніпуляцій. Цей рецепт складений з додаванням кефіру.
Інгредієнти
- 1 - шт
- 2 - ст. ложка
- 250 - гр
- 140 - гр
- 10 - гр
- 1 - уп
- 1 - ст. ложка
- 1 - гр
Приготування
Крок 1
У миску з кефіром додайте розпушувач (соду), перемішайте і залиште на кілька хвилин, поки почнуть утворюватися бульбашки.
Крок 2
В іншій мисці збийте яйце, додайте цукор, ванільний цукор та сіль. Змішайте інгредієнти.
Крок 3
Додайте яєчну суміш до кефіру, налийте масло і ретельно перемішуйте. Поступово додавайте просіяне борошно постійно перемішуючи, щоб уникнути утворення грудок.
Крок 4
Розігрійте суху сковороду на помірному вогні. Не потрібно додавати масло, тому що воно є в тісті.
Крок 5
Ложкою чи кондитерським мішком налийте тісто на розігріту сковорідку. Готуйте панкейки, поки на поверхні не з'являться бульбашки, потім переверніть їх та готуйте ще близько 30 секунд. Подаються готові панкейки з сиропами, ягодами або фруктами.
Схожі рецепти
Гарбузові вафлі
1
Пухкі гарбузові панкейки
1
ПП сніданок Шпинатний млинець
1
Авокадо тост з яйцем пашот
1
Вівсяна каша на молоці
1