Гарбузові кекси
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Ці дуже вологі та пухкі гарбузові кекси вкриті соковитими крем-сирними кремом сподобаються всім.
Інгредієнти
- 140 - гр
- 1 - уп
- 0.2 - ч. ложка
- 3 - гр
- 2 - ч. ложка
- 70 - гр
- 150 - гр
- 1 - шт
- 0.5 - ч. ложка
- 120 - гр
- 60 - мл
- 170 - гр
- 170 - гр
- 300 - гр
- 1 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 350 градусів. Вистеліть форму для кексів вкладками чи пергаментом.
Крок 2
У невеликій мисці змішайте борошно, розпушувач, соду, сіль і корицю.
Крок 3
У великій мисці збийте міксером розм’якшене вершкове масло та білий цукор до утворення пишної маси приблизно 2 хвилини.
Крок 4
Додайте яйце та ваніль і збивайте 1-2 хвилини на середній швидкості до білого кольору та пухкості.
Крок 5
Потім вмішайте консервоване чи підготовлене гарбузове пюре на низькій швидкості. Відкладіть в сторону.
Крок 6
Потроху додавайте сухі інгредієнти та кефір до вологих інгредієнтів. Перемішуйте, поки все не з’єднається.
Крок 7
Заповніть кожну форму для кексів на 3/4.
Крок 8
Випікайте кекси 17-19 хвилин, поки зубочистка не вийде чистою з серединок. Дайте кексам охолонути протягом 10 хвилин у формі, а потім перемістіть їх на решітку, щоб повністю остудити.
Крок 9
Поки кекси охолоджуються, зробіть крем. Додайте розм’якшене вершкове масло у велику миску та перемішайте міксером на високій швидкості до блідого кольору приблизно п’ять хвилин.
Крок 10
Додайте холодний вершковий сир і перемішайте на середній швидкості до однорідності. Потім потроху додайте цукрову пудру, перемішуючи на низькій швидкості.
Крок 11
Нарешті додайте спеції: корицю та інші за бажанням. Перемішуйте на високій швидкості, поки глазур не стане легкою і пухкою, 1-2 хвилини.
Крок 12
Коли кекси повністю охолонуть, нанесіть крем на кожен кекс за допомогою кондитерського мішка.
Поради
Зберігайте кекси в герметичному контейнері в холодильнику до трьох днів.
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1
Закарпатський горіховий баник
1
Габрузовий пряний пиріг
1