Гарбузові кекси

Гарбузові кекси
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-15

Про страву

info
time

55 хв

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Капкейки

Ці дуже вологі та пухкі гарбузові кекси вкриті соковитими крем-сирними кремом сподобаються всім.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Для кексів:
  • 140 - гр
  • 1 - уп
  • 0.2 - ч. ложка
  • 3 - гр
  • 2 - ч. ложка
  • 70 - гр
  • 150 - гр
  • 1 - шт
  • 0.5 - ч. ложка
  • 120 - гр
  • 60 - мл
Для сирного крему:
  • 170 - гр
  • 170 - гр
  • 300 - гр
  • 1 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 350 градусів. Вистеліть форму для кексів вкладками чи пергаментом.

Крок 2

У невеликій мисці змішайте борошно, розпушувач, соду, сіль і корицю.

Гарбузові кекси

Крок 3

У великій мисці збийте міксером розм’якшене вершкове масло та білий цукор до утворення пишної маси приблизно 2 хвилини.

Крок 4

Додайте яйце та ваніль і збивайте 1-2 хвилини на середній швидкості до білого кольору та пухкості.

Крок 5

Потім вмішайте консервоване чи підготовлене гарбузове пюре на низькій швидкості. Відкладіть в сторону.

Крок 6

Потроху додавайте сухі інгредієнти та кефір до вологих інгредієнтів. Перемішуйте, поки все не з’єднається.

Крок 7

Заповніть кожну форму для кексів на 3/4.

Гарбузові кекси

Крок 8

Випікайте кекси 17-19 хвилин, поки зубочистка не вийде чистою з серединок. Дайте кексам охолонути протягом 10 хвилин у формі, а потім перемістіть їх на решітку, щоб повністю остудити.

Крок 9

Поки кекси охолоджуються, зробіть крем. Додайте розм’якшене вершкове масло у велику миску та перемішайте міксером на високій швидкості до блідого кольору приблизно п’ять хвилин.

Крок 10

Додайте холодний вершковий сир і перемішайте на середній швидкості до однорідності. Потім потроху додайте цукрову пудру, перемішуючи на низькій швидкості.

Крок 11

Нарешті додайте спеції: корицю та інші за бажанням. Перемішуйте на високій швидкості, поки глазур не стане легкою і пухкою, 1-2 хвилини.

Крок 12

Коли кекси повністю охолонуть, нанесіть крем на кожен кекс за допомогою кондитерського мішка.

Гарбузові кекси

Поради

Зберігайте кекси в герметичному контейнері в холодильнику до трьох днів.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.