Гарбузові сінабони
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Ці булочки з гарбузом і корицею такі м’які та пухнасті з гарбузом як у тісті, так і в начинці. Вони також приправлені гарбузовими спеціями та задушені шовковистою глазур’ю з вершкового сиру з ванільних бобів. Це найзатишніші частування цієї осені!
Інгредієнти
- 80 - мл
- 30 - гр
- 115 - гр
- 50 - гр
- 3 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 1 - шт
- 7 - гр
- 335 - гр
- 85 - гр
- 0.5 - склянка
- 1 - ст. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.2 - ч. ложка
- 113 - гр
- 3 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 80 - гр
- 5 - гр
Приготування
Крок 1
Приготуйте тісто: підігрійте молоко та масло разом на плиті або в мікрохвильовій печі. Нагрівайте, доки масло не розтане. Відкладіть в сторону.
Крок 2
Збийте гарбузове пюре, цукор, мускатний горіх і сіль разом у великій мисці або в чаші міксера. Збийте розігріте молоко з маслом, яйце та дріжджі до однорідності.
Крок 3
Використовуючи гачок для тіста або лопатку на низькій швидкості або перемішуючи вручну за допомогою силіконової лопатки чи дерев’яної ложки, додайте 1 склянку борошна. Перемішуйте протягом 1 хвилини, за потреби очищаючи стінки миски. Додайте ще 1 і 2/3 склянки борошна і збивайте ще 1 хвилину.
Крок 4
Замісіть тісто: збивайте тісто в міксері ще 5 повних хвилин або вимішуйте вручну на злегка присипаній борошном поверхні протягом 5 повних хвилин. Після замішування тісто все ще має бути трохи м’яким. Тикніть його пальцем — якщо воно повільно відскакує, ваше тісто готове піднятися. Ви також можете зробити тест на "глютенове вікно": відірвіть невеликий шматочок тіста та обережно розтягніть його, доки він не стане достатньо тонким. Якщо тісто рветься, продовжуйте місити, доки воно не пройде тест на "глютенове вікно".
Крок 5
1-й підйом: злегка змастіть велику миску олією або скористайтеся антипригарним спреєм. Помістіть тісто в миску, перевертайте його, щоб покрити маслом усі сторони. Накрийте миску алюмінієвою фольгою, поліетиленовою плівкою або чистим кухонним рушником. Дайте тісту піднятися у відносно теплому місці протягом 2 годин або поки воно не збільшиться вдвічі.
Крок 6
Змастіть маслом дно та стінки форми для випікання. За цим рецептом виходить 10-12 булочок, які можна помістити в будь-яку форму.
Крок 7
Розкачайте тісто: придавіть рукою тісто, щоб вийшло повітря. Покладіть тісто на злегка присипану борошном робочу поверхню та за допомогою качалки розкачайте тісто в прямокутник. Переконайтеся, що тісто гладке і рівномірне. Якщо тісто продовжує зменшуватися, коли ви його розкочуєте, припиніть, злегка накрийте його та дайте відпочити 10 хвилин, щоб розслабити клейковину.
Крок 8
Додайте начинку: Розкатане тісто рівномірно змастити розм’якшеним маслом. Змішайте коричневий цукор, корицю та спеції в невеликій мисці. Посипте зверху. Щільно згорніть рулетом. Дуже гострим ножем або ниткою розріжте на 10-12 рівних рулетиків. Розкладіть рулети в підготовлену форму.
Крок 9
2-й підйом: щільно накрийте рулети і дайте піднятися, поки вони не збільшаться вдвічі, приблизно на 1 годину.
Крок 10
Розігрійте духовку до 180°C.
Випікайте булочки приблизно 22-25 хвилин або поки вони злегка не підрум’яняться зверху. Приблизно через 15 хвилин настеліть шматок алюмінієвої фольги на верх дека, щоб запобігти підгоранню. Вийміть деко з духовки та поставте деко на решітку приблизно на 10 хвилин, поки ви робите глазур.
Крок 11
Зробіть глазур: збийте розм’якшений вершковий сир на середній швидкості до однорідності. Додайте кленовий сироп і молоко і збивайте до однорідності. Додайте кондитерський цукор і корицю і збивайте на середній швидкості до кремоподібного стану. Викласти на теплі булочки з корицею.
Крок 12
Щільно накрийте залишки глазурованих або незаморожених булочок і зберігайте при кімнатній температурі до 2 днів або в холодильнику до 5 днів.
Схожі рецепти
Віденський штрудель із вишнею та крихтами
1
Різдвяний штоллен з марципаном
2
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1